Allmänt

Förnya?

Alltså nu är det 4månader sedan vi flyttade in, och fortfarande ser vi nyinflyttade ut. Tomt på väggarna och tomt i bokhyllan. Men jag vill förnya. Få ett nytt utseende på hemmet. Men var ska man börja? Det kostar ju även lite att förnya, men jag tänkte budget. Lite nya kuddar i soffan någon ny blomma i fönstret och kanske tom. en ny matta på golvet. En bekant tipsade mig om att den lokala blomsterhandlaren hade fått in lite nya dekorationsgrejer, me like 🙂 Träbokstäver i olika stolekar. Så jag tänkte en snygg list på väggen med något tänkvärt ord?

Nåja vi börjar väl med att möblera om, så får vi se…

9 svar till “Förnya?

 1. Jag länkar dig på min blogg, jag hoppas det är okej, annars får du säga till! Jag har ett minne som sviker, och då blir det bäst om jag länkar, för din blogg vill jag inte missa 😀

 2. Jag länkar dig på min blogg, jag hoppas det är okej, annars får du säga till! Jag har ett minne som sviker, och då blir det bäst om jag länkar, för din blogg vill jag inte missa 😀

 3. Jag länkar dig på min blogg, jag hoppas det är okej, annars får du säga till! Jag har ett minne som sviker, och då blir det bäst om jag länkar, för din blogg vill jag inte missa 😀

 4. Jag länkar dig på min blogg, jag hoppas det är okej, annars får du säga till! Jag har ett minne som sviker, och då blir det bäst om jag länkar, för din blogg vill jag inte missa 😀

 5. Jenny skriver:

  Hoppas de blir lite mer uppdatering snart =) Men förstår om du inte hinner lika ofta.Kram kram

 6. Madonnan skriver:

  Oj, här var det en med bebis i magen. Titta in hos mig och önska 🙂

 7. Sussi skriver:

  Hej!Jag brukar läsa din blogg, och tycker att det är jätte kul att följa dig och din stora familj. Nu har du inte skrivit på ett tag och jag undrar varför?Kan det vara så att du helt enkelt inte hinner med:) Det förstår jag i så fall.MVh Susanne

 8. Jenny skriver:

  Hoppas ni hade en bra valborg =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.