Allmänt

Överlevnad

Jag misstänkte total katasrtof. Men ännu en gång har jag lyckats överleva. Skönt. Har dock fått insikt i ett annat liv. intressant, lärorikt och energikrävande. Say no more!

Tisdag, tråkig tisdag, jag tvättar. Ett ont måste. Upp och ner i tvättstugan. Barnen är i skolan och på dagis, bara jag, Charlie, Colin och dogsen hemma.

”wäääää wääää wääää”

Hm, skulle gärna påstå att det var lugnare men stora C ligger på golvet och verkar inte så nöjd över det. Antagligen vill han bara sitta hos mamma. Jo redan vid 6 månaders ålder har han lärt sig att luras, om man skriker så får man som man vill.  Och vill den ena som vill även den andra.

The battle begins!

Övertalar min tunga kropp att ta disken och överaskande faktiskt sätta på en kopp kaffe, tror det behövs idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.