Allmänt

Nu snackar vi vagn!

Många barn betyder mycket att hålla reda på. När man ska ut på promenad så är det inte det enklaste om alla ska hänga med. Men problem är till för att lösas. Vill varmt rekomendera tuk-tuk. En vagn som rymmer sex eller åtta barn. Förskolevagnen är perfekt för stora familjer med många barn. Och nu kan jag ta med mitt lilla ”dagis” ut samtidigt och det bästa av allt nu vet jag var jag har alla mina busungar. Ståbrädor i all ära men nu snackar vi vagn. Och jag behöver inte jaga ihjäl mig ;o) Här kommer cirkus Ilmrud…

IMG_4258.JPG

 

IMG_4256.JPG

 

 

Ett svar till “Nu snackar vi vagn!

  1. Martina skriver:

    En sån vagn skulle man försöka ta sig runt i Stockholms kollektivtrafik med :-)Det finns en anledning till att jag valde att inte skaffa syskonvagn…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.