Allmänt

Fira in det nya året med oss!

Tjoho… Här firas det minsann! Maken trollade med sin matlagningskonst, whiskeykycklingen ligger nu och mättar i magen som en tung sten. Med andra ord jag är fetmätt! Nu ska vi leka lite lekar och plocka fram efterätten. Men för att inte glömma det är ju för fasen hockey på tvn sverige-canada, det missas INTE! Och inte skulle jag glömma er – mina läsare!

nyår2.jpeg

nyår3.jpeg

nyår1.jpeg

Micke ropar från nedervåningen ”JAAAA 2-1 till Sverige!!!! ”

Eller…

”Faaaan jävla målvaktstabbe, BYYYYT ut bara!”

nyår4.jpeg

Men kolla in min nyårs outfit =) Tjusigt va!? Adam blev nog mest nöjd med mina kläder. Han sprang omkring och skrek att mamma var en giraff HAHAHAHA! Nja jag har ganska långa ben, lång hals och stor rumpa så helt fel jämförelse var det kanske inte!?

nyår5.jpeg

*Gott Nytt År *

Snart är jag en tonårsmorsa <3

Hurra för Victor som fyller 13 år 1 Januari !!!

9 svar till “Fira in det nya året med oss!

 1. syfte skriver:

  Gott nytt år till dig..du är jättefin i dina kläder..Kramar Hanna

 2. Anna skriver:

  Du är jättefin Madeleine :)Kram Annahttp://blogg.aftonbladet.se/cancerbloggen

 3. Anna skriver:

  Grattis Victor på 13 årsdagen!Kram Anna

 4. :). Gott Nyttt År! Jag tänkte också på tonåren på Nyårsafton. Sa till maken att om 10 år är det nog bara jag, han, 1 åringen och ev 3-åringen som sitter och firar Nyårs medans de andra springer på Byn/Stan och vi får vara oroliga för vad de gör om de går i mamma och pappas fotspår. Då har vi 2 st 18-åringar, 16-åring, 15-åring :). Nog är det lugnt och skönt att man har dem hemma :).Ska bli spännande att se er på tv ikväll.Mvh Anna

 5. Seema skriver:

  Hejsan!!Vad roligt att se er på tvn =)Joo, jag undrar bara en grej.. Jag undrar om du har familjeliv.se ? Har du ett konto där? det är en familje community för allt i från planerande – gravida – förälder =)hej hopp, hängsel stropp =)

 6. Emelie skriver:

  Vackrare/snyggare sjubarnsmamma har jag nog aldrig skådat! 🙂

 7. Hannes Lindgren skriver:

  God fortsättning och grattis i efterskott till Victor! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.