Allmänt

Nike – Just do it!

Ni undrade vart jag hade köpt min jacka? Jo jag har förälskat mig i Nike, så därifrån kommer den precis som mina skor…

nike1

skor1

Och precis som Mickes skor…

skor2

Och twinsens skor…

skoor

Besök Nike – Just do it!

😉

 

7 svar till “Nike – Just do it!

 1. Underbart snygga saker! Stort Grattis på Mors dag också. Ha en underbar dag!

  Kram kram

 2. Matilda skriver:

  Hej vill säga att du har en väldigt inspererande blogg. Velat och hållt på i ett halv år med att försöka banta. Man börjar och kör en vecka men sen faller man i fällan och tänker nej men börjar på måndag. Med att läst din blogg så känner jag att jag kan också klara detta bara jag vill, om andra kan då kan jag. Skulle gärna vilja ha lite tips om du skulle vilja skriva hur började du? Vad äter du för kost? Hur mkt trönar du och vad? Vore jätte tacksam om du skulle vilja göra ett inlägg och berätta. Har bestämt mig nu jävlar ska vi köra 😀

 3. fröken J skriver:

  Tänkte bara tipsa, har sett just de randiga skorna på Ellos och då och då får man ju 40-50% på en vara 😉

  http://www.ellos.se/dv/1-Skor-Streetskor/Nike/_/N-f7yZ1z140p3?Nr=302752

 4. emelie skriver:

  du skriver nästintill om alla barnen särskilt om engla freja,charlie och collin då och då om oliver men aldrig om victor! Så vi skulle vilja veta lite om han och om hans liv också? Skulle varit super snällt 🙂 / emelie och felicia.
  ps. han vet vilka vi två tjejer är , hihi (a)

 5. Gud vad gulliga o fina skor dom fick 🙂 helt otroligt

 6. veronica skriver:

  Men åh så fina!!
  Tycker att du har en otroligt inspirerande blogg!
  Har själv fyra barn och svårt att hinna med träning ( okej.. den yngsta är 10 veckor )
  Men det är så kul att läsa din blogg och känna ” kan du, kan jag”
  Du har fler barn än mig så ALLT GÅR och det är precis det du visar genom din blogg. Tack!

 7. bella skriver:

  hej,
  måste bara fråga dig vart du har köpt de blårandiga tjej nike skorna?
  letat som tusan efter ett par sådana. de är ju sjukt snygga! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.