Allmänt

En vanlig dag…

Idag har det varit en lååång dag! Det började med att jag hade försovit mig, stress ner till stan för att hinna med bussen till Linköping. Sen det blev det några timmar med plugg på Berqvist med en toppenlärare. Han redde ut ett och annat för mig som hade varit lite oklart. Efter skolan blev det lite shopping med bästa Johanna. Rean har börjat. Alla sliter och drar i alla kläder med röda lappar. Jag hittade en liten söt topp på hennes…

blå2

Och till den tyckte jag att mitt halsband från Gina passade bra 🙂

blå1

Och visst passar det perfekt? Madeleine ♥ Mikael

Nu håller jag på att röjer upp lite här hemma, och snart blir det att förbereda matlåda tills imorgon. Det blir en dag på min underbara ”solsida” imorgon – jobbet 🙂

Och roligt att ni gillade våran cirkusvagn. Vill ni se vart den kommer ifrån så kan ni titta HÄR

 

10 svar till “En vanlig dag…

 1. Agnes skriver:

  När får man reda på vinnaren av Ziperallen? 😉

 2. johanna skriver:

  Vilken härlig blogg du har! Läser den jätteofta!
  Håller tummarna att ni kmr med i fam annorlunda igen 🙂

 3. veronica skriver:

  Jätte söt topp!!!

 4. Sofia skriver:

  Underbar topp!! Måste nog bege mig till H&M och kolla ind en. Passar perfekt till min sommargarderob som består av marinblått, vitt & turkos:-)

 5. Jenni skriver:

  Vad duktig du är som gått ner i vikt! Dock tycker jag det är så tråkigt att alla som går ner mycket i vikt och är närmare 30 år och äldre, får ett så mycket äldre ansikte. Huden ser inte lika fast ut som innan du gick ner. Jag gillade just ditt ANSIKTE mer innan du gick ner, du såg mycket yngre ut då 😛

 6. Terese skriver:

  Hej.
  Har köpt en lika dan på hm men min rosett är åt andra hållet samt det är ingen kant nertill så jag undrar om du har ett linne under?
  Tacksam för svar.
  Kram

 7. Bex skriver:

  Åh, va fint halsband! 🙂

 8. Hejsan
  Smiter in o hälsar er
  Trevlig midsommar 😀

  Mvh Camilla

 9. Fnulan skriver:

  Saknar inlägg vännen…

 10. matilda skriver:

  När får man veta vinnaren av ziperallen, sitter och väntar otåligt på att få veta vinneren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.