Allmänt

Flickor med klubbor…

image

image

image

image

image

Tror jag gillar sporten 🙂

Någon mer som gillar golf? Och vet ni vad, den här sporten ger motion bra motion. Prova vetja!

13 svar till “Flickor med klubbor…

 1. jag spelar golf ! 🙂

 2. jag spelar golf ! 🙂

 3. Emelie skriver:

  Riktigt kul, jag spelade mycket innan barnen kom, eller vi båda tillsammans men nu tar det för mycket tid, alla har ju tid att åka och slå en hink eller tre men att gå 18 hål är inget jag prioriterar just nu men kanske i framtiden igen, vem vet?? Som sagt, riktigt kul!!!

 4. Emelie skriver:

  Riktigt kul, jag spelade mycket innan barnen kom, eller vi båda tillsammans men nu tar det för mycket tid, alla har ju tid att åka och slå en hink eller tre men att gå 18 hål är inget jag prioriterar just nu men kanske i framtiden igen, vem vet?? Som sagt, riktigt kul!!!

 5. Klara skriver:

  Golf är en riktigt roligt sport & jag började spela för ca 9år sedan & är medlem i Ombergs golfklubb, Ödeshög. Men när jag fick första barnet för 7½år sedan har jag inte spelat, mer än jag ibland åker ner med familjen & slår några hinkar. Sambon spelar, men är som jag vilande just nu…Tiden finns inte riktigt, tyvärr. Sonen är med & tränar 1 gång i veckan & dottern hänger gärna på! Nu väntar vi barn nr 3, så golfen får vänta ett tag till, men jag lovar att jag ska spela igen, om det så är att jag är pensionär. 😉 Bra motion & kul att åka iväg ett gång tjejer/killar (gubbar/tanter) & spela tillsammans!
  Tycker du ska ta & testa Ombergs golfklubb om du inte har gjort det …en helt underbar bana med några hål som är helt magiska med vättren som bakgrund (speciellt vid en solnedgång)!!!!
  Kram Klara en trogen läsare av din blogg

 6. sabona skriver:

  Skönt att se att du lagt på dig lite igen, tyckte det gick lite till överdrift med din vikt tidigare

 7. nathalie skriver:

  men vad roligt!! spelar själv också golf, började förra sommaren. hur länge har du spelat? spelar du mest för kul eller mot handicap också? 🙂 hur mycket har du? 🙂

 8. Jeanette skriver:

  Men oj vad smal du blivit!! hur mycket väger du nu och hur lång är du? //Jeanette.

 9. EmiliaÅP skriver:

  Vad roligt! Golf verkar vara riktigt skoj! Kram

 10. Mammamia skriver:

  Ska du inte sporra din man att också gå ner i vikt? : )
  Tack för en kul blogg!

 11. J skriver:

  varför har du någon konstig grön vit icon och ingen på dig istället? :}

 12. Vilma Chrintz skriver:

  Jag spelar golf och jag tycker det är jätte skoj:) <3

 13. Freja skriver:

  Hej!
  Jag har bara en liten fråga (a) Heter din son William eller Wilson?
  Jag fattar inte haha 🙂
  Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.