Allmänt

Äntligen!

image

image

image

image

Nuså! Uppe tidigt imorse, tror inte jag vaknade förens jag klev ur duschen. Vi hade tid på en barnklinik nu på morgonen. Efter flera samtal till vårdcentralen så tröttnade jag. Det handlar om Victors leverfläck i pannan. Vårdcentralen tyckte vi skulle bekosta ”skönhetsingreppet” själva. Det skulle jag väl kunna göra men nu är detta bara ett skönhetsingrepp. Han mår dåligt pga av den. Kan man inte få hjälp då? Jag tycker det! Och efter ett lyckat besök på en mycket trevlig barnmottagning så har vi nu fått hjälp. Underbart! Victor längtar, ”jag ska klippa håret sen” något som han inte velat på väldigt länge! Nu väntar vi bara på en tid för att ta bort den.

Lycklig!

5 svar till “Äntligen!

 1. Vad bra att ni fick hjälp..

  Hoppas ni får tid snart..

  Mvh Camilla

 2. Emily skriver:

  Det där är ju bara jävligt underligt, vet flera stycken här i Umeå som knallat in på en vårdcentral och fått ta bort leverfläckar på inte alls synliga ställen.

  Skönt att ni fick hjälp på annat håll i alla fall.

 3. Härligt att ni äntligen fått någon som vill hälpa er..
  Dom är väl till för att hjälpa..?! Ibland kan man juh faktiskt undra!

 4. Gun Lindqvist skriver:

  Bra att veta . För andra som inte får hjälp. Skönt för Victor kram från Mormor.

 5. Nelly skriver:

  Jag har också en i pannan som jag inte fick ta bort, lite synd eftersom att den gör att jag har haft lugg i hela mitt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.