Allmänt

Fabulous Curls…

image

image

image

Många undrar över mina lockar. Jag använder mammas gamla värmespolar. Är glad så länge de är vid liv 🙂 Annars funkar OBH Nordica locktången precis lika bra. Jag vet att många gör lockar med hjälp av en platt-tång, men jag tycker inte det blir lika bra. Jag är ingen frisör men jag tror att resultat beror lite på vad man har för hårtyp?

7 svar till “Fabulous Curls…

 1. Såå himla snyggt..

  Önskar jag hade så fint hår..
  Mvh Camilla

 2. Ulrika skriver:

  Tack för svaret ! =) Du är så himla fin i dina lockar !! Du passa otroligt bra i din nya hår färg ! Har du färgat håret förr eller är det första gången du färgat det brunt ? Själv har jag nog testat de mesta färgerna hihih Ha en fortsatt trevlig dag !!! Kram från Ulrika

 3. Ulrika skriver:

  Nu är jag frågvis hihih nu undrar jag vilken storlek det är på maskros lampan i köket är det den största eller den mindre storleken? Funderar på att köpa en sån. Den är super fin !

 4. Du är verkligen superfin i lockar Madde 🙂

 5. Gun Lindqvist skriver:

  Tjusig värre !!!!! Tänk på att värmespolarna är antika!

 6. Jejja skriver:

  Vad har du på näsan! En finne???

 7. Klara skriver:

  Hej!
  MIn mamma har precis likadana värmespolar som jag & min tvillingsyrra har fått & som vi använder! Lockarna blir ju kanon!!! /Klara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.