Allmänt

Agera?

Colin är en riktig liten teaterapa, lik sin mamma kanske? Fast mamma inte är så liten längre. Har alltid undrat hur det skulle vara att spela teater på riktigt. Agera framför kameran var ju inte så svår?! Haha 🙂 Blurp nu svamlar jag igen, trött. Fast jag är ju sån, jag har alltid nya ideer. Tanken på att aldrig vilja hitta på nya saker får mig uttråkad direkt. Jag fascineras av människor som varje dag lever sitt liv på samma sätt. Vecka efter vecka på samma sätt. Jag vet inte det kanske är det som kallas trygghet? Jag kanske är stressad i själen? Eller helt enkelt bara en konstnärlig person som vill skapa med livet. ”Faan det ser ut som en krigszon här” okej jag ignorerar Mickes höga tonläge, han verkar vilja påpeka något som jag väljer att inte höra nu. För om man inte hör det så kan man ju int göra något åt det. Klart jag ska prova något nytt. För ett tag sedan blev jag kontaktad av ett produktionsbolag, eller rättare sagt två produktionsbolag ang nya tvprogram. Jag velar. Läget just nu känns inte så optimalt om jag säger så. Nä nu släpper vi det.

🙂

image

Idag har vi haft en lugn söndag, alldeles sådär underbart lugn. Det blev utomhuslek och på det en god middag som pappa Micke får ta åt sig äran för.

image

Och nu på kvällen så satt Micke på och skrev på pappaforumet på minbebis 🙂 Något som han faktiskt tyckte var roligt och som han kommer göra igen. Tycker ni ska kika in på minbebis – snack i forumet– Vi kanske syns där?

image

Nu ska jag rasta mina fyrbenta vänner ♥ kram

9 svar till “Agera?

 1. Alma skriver:

  Hur många sesonger finns det asså på måndag kommer det ju sesong 2 hiur många finns det kvar?

 2. EmilyHofman skriver:

  Nää Madde! Kör, prova på! Du lever bara en gång! 🙂

 3. Evelina skriver:

  Det är så synd att ni inte ska vara med i familjen annorlunda längre men det är tur att du fortsätter blogga 🙂
  Ursnygg tröja förresten, var har du köpt den?

 4. Mickis skriver:

  Hej! Är lite nyfiken på vilken vecka du är i nu!?

 5. Linda skriver:

  Hej!
  Är ni med i familjen annorlunda i år? 😀

 6. Linnea skriver:

  Sååå snygg du är!!!:)

 7. cajsa skriver:

  villka program och villken kanal är dem på kan du skriva det om du e med.
  Snygg tröja var har du köpt den?

  Kram

 8. Sofia skriver:

  Hej Madde… som några till här undrar jag också var du hittat den ursnygga topen någonstans? Galet fin!
  Må gott.

 9. Märta skriver:

  Jag undrar samma som de andra: vart är tröjan från? Men också vart halsbandet är ifrån och hur det ser ut lite närmare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.