Allmänt

Bland grodor, blommor och barn!

Vilket väder vi har haft idag! Riktig sommarvärme, äntligen! Ja solen tittade fram igår också när vi besökte Vadstena, men det var kallt i luften. Och jag måste få säga att har ni aldrig besökt Vadstena på sommaren så borde ni göra det. Det finns så mycket historia i den här staden och det är oändligt vackert.

Sommar -12

Det blev faktiskt en tripp till Vadstena idag också, vi besökte mormor. Vi är bortskämda med att mormor och morfar har en egen strand, och den måste man ju passa på att utnyttja när solen är framme. Underbart! Och kidsen stormtrivs.

Sommar -122

En bild säger mer än tusen ord…

Sommar -123

Jag håller på att lära mig kameran. Min nya hobby. Jag har planer på att ta lite fotokurser. Tanken var att jag skulle göra det när jag väntade Tuva-Li, men det satte illamåendet stopp för. Det är verkligen en konst att vara fotograf. Hoppas att det finns kurser till hösten det skulle verkligen vara jätte kul.

 

4 svar till “Bland grodor, blommor och barn!

  1. LadyvonF skriver:

    Vadstena är otroligt fint på sommaren! Mannen passade faktiskt på att fria när vi var där för 2 år sedan då han visste hur mycket jag älskar den staden på sommaren =)

  2. Lisa skriver:

    Underbart fina kort! Ser ut som du redan har lärt dig din kamera ganska bra, så fina kort som du tar :)! Om du nu inte tar med Autoläge ;)?

  3. Jättefina bilder, tycker du lyckas kanon. Skulle med vilja gå en fotokurs

  4. Jennie skriver:

    Måste tipsa dig om Emelie Ohlssons kurser hon har jätte bra webkurser riktigt lätt att förstå! Man kan även träffa henne oxå!! Sååå värt det när man har en grym kamera! http://www.emelie.shootmagazine.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.