Allmänt

Vad är det med tuttar?

”Kom älskling så tar vi ett roligt kort” Då passar han på ”TUTTEKLÄM” och så kommer ett litet flickigt fnitter. Vad är det med tuttar som är så roligt? Personligen så skulle jag kunna skriva arla över bröstkorgen just nu. Stackars min man, min kvinnligt kurviga Marilyn Monroe kropp utfyller bara sin funktion genom mat just nu.

image

image

Micke gråter och jag matar 🙂

9 svar till “Vad är det med tuttar?

 1. Dessie skriver:

  Hahahahaa, ni är för härliga 😉

 2. viktoria skriver:

  hahha, vad snygga ni är 😉

 3. Maria skriver:

  Åh, ni är för himla härliga båda två å jag blir så glad när jag ser hur lyckliga ni verkar vara 🙂
  Hoppas ni får en helt underbar å solig helg 🙂

 4. Kerstin skriver:

  Ha, ha du är väl för rolig du Madde. Älskar folk som bjuder på sig själv,, och det gör verkligen DU.

  Älskar att läsa din blogg..

  Trevlig Helg på ER ”Tuttisar”.

  Kram Kerstin

 5. Pia Milton skriver:

  Killar! 😉

  Hoppas ni får en toppen helg

  Kram

 6. -eedaaa- skriver:

  Jag tycker det är för jävla gulligt att ni fortfarfnade är så söta mot varandra efter så många barn ^^ Go kärleken!

 7. Irene skriver:

  Ingen aning har jättestora själva och alla ska klämma eller kommentera dom jättejobbigt.Ungefär som man skulle kommentera deras penisar dagarna i ända. Vilken kärlek ni har svårt att hitta i storstan i medelåldern! Vilka bilder!

 8. Annika skriver:

  Var med och tävla om ett presenkort hos Kidsbrandstore i min blogg!

  / Annika, ung blivande tvåbarnsmamma från Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.