Allmänt

Idag…

image

image

image

image

image

Vi kände att det var dags att leka lite så vi tog en promenad ner till stadsparken. Vi hade tur med vädret, ja till en början. Tuva-Li sov gott i vagnen, med tummen i munnen. Hon tuttar på den ibland. Jag tycker det ser så gulligt ut. Jag har känt mig trött i hela dagen, och nu ikväll så fick jag ont i halsen. Ligger nu nerbäddad i sängen och har precis ätit en isglass. Vill ju inte bli sjuk nu 🙁

3 svar till “Idag…

 1. tezz skriver:

  åh så mysigt ni ser ut att ha haft det 🙂
  Hoppas att ni får en bra tisdag!
  kramar

 2. Karin skriver:

  Hej Har tvillingarna nappen i mun hela dagarna tycker att det ser ut så på dina bilder.Oj vad synd om dig att du har ont i halsen.

 3. Marlene skriver:

  Hej Madde!

  Kul att följa dig och din familj här på bloggen =)
  Jag har som du ganska nyss fått barn, eller det har visst redan hunnit gå 6 måndader sen dess. Jag delar din vilja att komma iform och gå ner i vikt, har som mål att gå ner 15 kg. Jag är lite nyfiken på hur en matdag och träningsdag för dig ser ut.

  MVH

  Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.