Allmänt

I mina fablers värld – ugglorna!

Godkväll eller egentligen godnatt. Det händer så mycket i mitt liv just nu, sova känns överskattat. Ledsen att mina inlägg dröjt några dagar. Det är så fantastiskt roligt att så många hört av sig ang mina tavlor. Jag kan inte säga för många gånger, tack och åter igen tack! Jag vet inte hur många mejl jag har svarat på, men det är många. Har jag missat någons så mejla igen.

Jag skulle gjort ett inlägg tidigt i lördags för att visa upp vilka tavlor man kan köpa om man är intresserad. Hade precis glömt bort att vi faktiskt bjudigt hem gäster. Jag fick helt enkelt prioritera. Efter mycket stress och plock så hade jag ändå en trevlig kväll. Så trevligt att klockan hann bli 04.00 innan vi kom i säng.

 Klänningen är från Qed London och ni hittar den här…

Men det va det värt. För mig personligen så är det viktigt med ”vuxentid” även om barnen får vara ”med”. Vi hade nio barn på övervåningen som skrattade och busade. Nu har jag lite tid att få ut tavlorna här på bloggen, passar på innan Tuva-Li vaknar och vill ha sitt nattmål.

 

Det här är några av alla mina verk. Ni som följer mig på instagram förstår säkert varför jag varit en aning upptagen idag. Jag har haft min livs första vernissage. JAG HAR HAFT EN VERNISSAGE. Förlåt men jag nyper mig själv flera gånger och inser att det faktiskt är sant! Det var så roligt.

Jag fick ställa ut tillsammans med en konstär som heter Olga semenova. Vilken konst, det var så jag tappade andan. Det var så vackert.

Alla mina tavlor blev sålda. Helt otroligt! Men jag har flera av vissa tavlor, så är man intresserad av någon specifik så mejla [email protected]

Min vernissage fick också besök av en annan känd konstnär, Berit Johansson. En färgstark kvinna som också gör helt otroliga konsverk. Hon har studerat konst i både England, Italien och USA. Jag har fastnat för hennes ljuskronor. Någon gång skulle jag vilja ha en sådan hänga över mitt finbord.

Det är en av hennes skapelser, känner ni igen det?

Micke fick till en rolig bild på mig och Berit, det ser ut som vi slåss om mannen som driver galleriet. Kul!

  Berit gillade min ”regnbågsuggla” och jag blev såklart jätteglad.

Det kom ganska många besökare, hade gärna bjudigt in flera. Tyvärr hann jag inte få ut flera inbjudningar. Nästa gång ska alla få komma, jag planerar en vernissage någonstans i Stockholm. Återkommer med mera info om det.

Appropå huvudstaden så kom det nyfikna gäster även därifrån…

 Anna och jag…

Hela vägen från Stockholm åkte bla Anna för att vara med på vernissagen. Så härligt att få krama om henne!

Nu ska jag pusta ut och smälta alla intryck. Imorgon har vi bestämt att vara ute hela dagen, det kanske tom blir så att vi tar fram grillen 🙂

22 svar till “I mina fablers värld – ugglorna!

 1. Felicia Pålsson skriver:

  Ohhh jag älskar dina tavlor och jag hade gärna kommit på din nästa vernissage, om jag inte bott så långt ifrån Stockholm! Föresten jag älskar din klänning (den med leopard mönster) :)Helt min stil 🙂

 2. Elin skriver:

  Åh så söta tavlor! 🙂

 3. Tova skriver:

  Åh jag älskar dom randig mönstrade ugglorna i olika färger, jätte snygga!! 🙂 hur mycket kostar dom?

 4. Maria Lidman skriver:

  Så kul med egen vernissage. De är ju så häftiga och söta dina tavlor. Du har verkligen hittat en stil jag fastnat för. Grattis!
  Måste få fråga hur lång du är? Du ser så lång ( och smal) ut på vernissagen. Jag har hela tiden trott att du varit jättekort. Men bilder kan ju missvisa också. Tack för en bra blogg!

 5. mami skriver:

  Undrar hur det gick med halsbanden du arbetade med att ta fram?Har kanske missat det?

 6. Harry skriver:

  Jättefina tavlor! Var kan man köpa dem?

 7. Jessica skriver:

  Vad kostar en tavla?

 8. Josefin skriver:

  Hej jätte kul med en vernissage spännande med nya utmaningar 🙂
  Jag tänkte fråga vad det är för märke på ditt löpband? Är du nöjd med bandet? Vad är det för hastighet och är den tillräcklig eller vill du springa snabbare nu när du tränat ett tag?
  Ha en fin dag i höstrusket 🙂

 9. lovisa skriver:

  Åh vad roligt att du hade vernissage !!!! Fina ugglor vill gärna köpa en uggla. Jättefin glas skål.Lycka till med ugglorna.kram.

 10. Ser heeelt ljuvligt ut!
  Hoppas hon sovit gott:)
  Kram kram

 11. Irene skriver:

  Wow ! Kul!Vad snygg du är !

 12. annso skriver:

  Hej Madde. Shit va roligt för dig. Hoppas det går lika bra i fortsättningen oxå och att detta bara är början.
  Själv älskar jag redan regnbågsugglorna. Har du flera av dom och vad tar du för en sån i modell stor?
  All lycka i framtiden med din vackra konst.

 13. Jess skriver:

  VAr har du köpt toppen du har på vernissagen? Jättesnygg

 14. jannice skriver:

  hej,vad fina ugglor. vad kostar det att köpa en uggla tavla? tyckte att bild nr 4 el 5 var fina.. mvh jannice

  [email protected]
  lovebyjannicelindell.blogspot.com

 15. Johanna skriver:

  Va roligt! och vad duktig du är!
  Stort och spännande med ett vernissage! Det är något jag med skulle vilja ha någon gång, det är stort och bra. Men samtidigt måste det vara läskigt? 🙂 All lycka till i framtiden med ditt skapande!! 😀

 16. Isabella skriver:

  Hej! jag beundrar verkligen dina fina tavlor! Jag undrar hur mycket en tavla kostar? tacksam för svar! <3 🙂

 17. Fnulan skriver:

  Men VARFÖR bor vi så långt från varandra???? Och VARFÖR hann inte jag köpa en tavla???

  JÄTTEFINA!!

 18. Marijana skriver:

  Hej Madde
  Eftersom du tycker om ugglor ville jag visa dig dessa kuddar som jysk har nu.
  Kram Marijana

  http://www.jysk.se/210/211/213/4813000/a/catalog-sales

 19. Undrar också vad en tavla kostar då jag gärna skulle vilja köpa en :0)

 20. Linda Tjällberg skriver:

  Hej hej Madde! Vilka helt fantastiskt underbara tavlor!Vad duktig du är.Skulle vilja köpa en regnbågsuggla om det finns någon kvar?Maila mej gärna om pris,frakt o.s.v.Tack!

 21. johanna skriver:

  Vad kostar dina tavlor?

 22. bullermamman skriver:

  MEN, vilka underbara tavlor! Herregud vilken talang du har! 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.