Allmänt

Vill ni komma på fest?

Då har man kommit i ordning igen. Allt är på sin plats igen, jag förstår bara inte átt det ska bli så rörigt bara för man åkt hemifrån ett tag. Det är packning som ska plockas upp, tvätt som ska tvättas osv, osv.

Igår skulle jag åkt på tjejkväll och träffat en massa härliga företagare, men så blev det inte. Micke hade lovat svärmor att hjälpa henne och det kan man ju inte strunta i (eller det är bäst om man inte gör det höhöhö). Det gjorde inte så mycket även om jag väldigt gärna hade åkt dit men nu hade jag en ursäkt till att vara hemma och städa fram julen. Det sägs ju att det är avdvent på söndag. Jösses vad tiden går fort. Kanske för att det händer så mycket roligt runtomkring oss just nu?

Jag håller på att planera en drinkfest/vernissage. Tanken är att den ska vara på berns i slutet på januari. Vill ni komma? Jag har en deadline på några tavlor och en krönika som ska skrivas. För att inte glömma bort att jag har åtta barn också. Det är mycket nu, men jag älskar det!

Såklart vagnen ska vara röd nu till jul… (Bootsen är ett par Dixie sys ni hittar dom HÄR)

Något spännande tittar vi på 😉

Så måste jag tipsa alla som kör barnvagn – köp en vagnmuff! Åh det är bland de bästa jag köpt! Så jäkla grymt att aldrig behöva frysa om händerna när man är ute och går. För även om jag har vantar på mig så fryser jag så muffen passar mig perfekt.

Nu ska jag ringa upp en journalist som sökt mig, sen har jag lovat kidsen att baka pepparkakor!

13 svar till “Vill ni komma på fest?

 1. Maria skriver:

  Hej! Kul att läsa din fina blogg:) Var har du köpt den där jackan? Superfin!!!
  kram Maria

 2. Maria skriver:

  Hej! Kul att läsa din fina blogg:) Var har du köpt den där jackan? Superfin!!!
  kram Maria

 3. Linn skriver:

  Hej Madde!
  Tack för en härlig blogg!! Tänkte fråga dig vilken vagn du rekommenderar? Du som har så många barn och älskar vagnar borde ju testat allt mellan himmel och jord 🙂 Jag väntar mitt första barn. Älskar att vara ute och gå i naturen men även att gå på stan. Kommer säkert köpa flera stycken för jag älskar också vagnar men det är såååå dyra. Vill iaf ha en ”original” vagn som man kan ha ett tag.
  Mvh Linn

 4. Linn skriver:

  Hej Madde!
  Tack för en härlig blogg!! Tänkte fråga dig vilken vagn du rekommenderar? Du som har så många barn och älskar vagnar borde ju testat allt mellan himmel och jord 🙂 Jag väntar mitt första barn. Älskar att vara ute och gå i naturen men även att gå på stan. Kommer säkert köpa flera stycken för jag älskar också vagnar men det är såååå dyra. Vill iaf ha en ”original” vagn som man kan ha ett tag.
  Mvh Linn

 5. Johanna skriver:

  Det vore verkligen roligt! Jag kommer gärna!

 6. Johanna skriver:

  Det vore verkligen roligt! Jag kommer gärna!

 7. Brittinger skriver:

  Vilka fina kort taget ute nu inför Julen. Lycka till.

 8. Brittinger skriver:

  Vilka fina kort taget ute nu inför Julen. Lycka till.

 9. Stina skriver:

  Kommer gärna på Vernissage!! Ser mig som anmäld nu… 😉

 10. Stina skriver:

  Kommer gärna på Vernissage!! Ser mig som anmäld nu… 😉

 11. sandra88 skriver:

  Åh ja kommer gärna! Super fina kort på er:)

 12. Sabina skriver:

  Nyfiken på hur många vagnar du har nu till Tuva-Lisa 🙂
  Kan du inte gör ett inlägg om färg, märke och vad du tycker om de? 🙂

 13. Misan skriver:

  Hej! jag skulle vilja att du gör ett test på din brio go nu då snön kommit. Är den körbar med småhjulen fram….någorlunda. Är den super fantastisk med vinterhjulen på…. Funderar på en go, men vill klara mej med en begagnad och då kan man ju inte montera på vinterhjul. Men då kanske jag står där i snön utan att kunna använda vagnen. Skriv vad du tycker om alla dina vagnar och dess egenskaper och framkomlighet. Tack för en bra blogg. Du gör ett superjobb med alla idina 8. Har 5 själv, så jag vet arbetet bakom 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.