Allmänt

Förevigt!

Efter en härlig dejt med världens snyggaste killar är jag nu hemma igen. Hade bestämt träff med min underbara man, (samt Edvard och Jacob, I wish typ) vi skulle för första gången gå på bio ihop. Japp, för första gången!

Det var mysigt, men det kändes ändå lite konstigt att det bara var vi två. Vi är så vana vid att det alltid är liv och rörelse omkring oss. Micke gav mig komplimanger och det blev sån där jobbig tystnad. Så jo vi tänkte att vi kanske skulle börja lära känna varandra igen, utan barn då och då.

Klänningen är köpt på nelly.com, kände mig fin trots bebiskräks på mig…

Vi tittade på den sista vampyrfilmen, breaking dawn. Den var skitbra! Så är ju jag lite svag för vampyrer också, dessutom vill jag med leva förevigt 😉

Vi höll i handen och biohånglade, snyftade lite och blev nöjda över ett happy ending.

Nu ska jag snickra ihop lite schyssta tävlingar till er, bara för jag gillar er. Vad sägs om att vinna en Ipad3?

 

6 svar till “Förevigt!

 1. Claudia skriver:

  Låter ju väldans bra 😉

 2. Jenny skriver:

  Vad mysigt =)
  Det är skönt att bara få vara ”jag” en stund då och då och inte bara vara mamma 😀

 3. Mary skriver:

  vad är det för märke på klänningen ? den var riktigt snygg

 4. Helena skriver:

  Älskar verkligen klänningen, men hittar dygn inte på nelly.se. =(

 5. Tösabeten skriver:

  Wow:) pingla där!
  Tävlinga om en iPad 3, är inte fy skam det heller 😉

 6. Camilla skriver:

  Skit snygg klänning men fan den inte på nelly…var de länge sen du köpte den???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.