Allmänt

Ett sån där julklapp…

Måste tipsa alla mina läsare om att Clarks fått in korstoppen igen. Ni var många som undrade vart den fanns ni hittar den HÄR!

Det här är en sån där topp man kan ha till vardags men ändå känna sig fin i. Visst är den snygg? Jag har den i svart också.

Och mina jeans, me löööv them! Det här är en sån där julklapp som alla jeanstokiga skulle älska. G-STAR och du hittar dom HÄR.

Har ju såklart mina proffsfotografer till hjälp när jag ska få till en plåtning. Håll till godo 🙂

 

Lite glest med uppdateringar under dagen. Mycket som ska fixas nu innan julafton. Micke arbetar ända till 22 ikväll så jag får köra racet själv. Har ett litet ärrende jag måste göra nu men är snart tillbaka, har ju en sodastream vinnare som måste utses!

PS. Om tomten undrar så önskar jag mig en klänning av Malene Birger närmare bestämt en Sumini Dress Black och en Freja kofta cream från Ester Elenora 😀

 

4 svar till “Ett sån där julklapp…

 1. Elin skriver:

  Hej Madde!
  Skulle vilja se om du har några bra tips till mig 😉
  Är 23 år är 1.73 lång och väger 69. Är sugen på att gå ner några kilo till sommaren och känna mig lite fastare och smalare.
  Vad tycker du man ska satsa på?

  Ha det bra och tack till för en bra blogg!

 2. Nancy skriver:

  Finaste vännen..❤❤❤ så vacker du e Madde..;) Avis. Längtar till nyår då du ska va min PT och få mig lika fin som dig..❤❤❤

 3. Snygga kläder idag!! Fin!

 4. Nettan skriver:

  Är jeansen normala i storleken?
  /Nettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.