Allmänt

Ugglan flyttar.

Det blev sent igår. Tuva-Li tog en alldeles för lång eftermiddagslur sen var kört att få henne att somna på kvällen. Vi har inga fasta tider för lillan på kvällen, klart vi försöker lägga henne runt samma tider men vi har ingen slavisk sov och ätklocka.

Jag har precis börjat vika monsterhögen med tvätt. Otroligt hur mycket tvätt det kan bli bara man borta fyra dagar. Och ju mer jag försöker organisera så inser jag att vi måste försöka lösa den här garderobsfrågan. Funderar på om en ny sängstomme med förvaring under kan vara en bra början på en lösning?

Tuva-Li somnade medans jag suckade över vardagsbestyren, men nu är det gjort.  Fina högar med vikta kläder i hela sovrummet. Bara det tråkigaste kvar, få plats med allt i garderoberna. Det får vänta en stund för jag är i farten med att skicka iväg en massa ugglor.

Det är superkul och känns otroligt att ni är så många som gillar ”pippifögglarna” som Adam säger. Jag hade fem regnbågsugglor kvar från mässan i Karlstad som jag annonserade om på instagram igår. Det tog inte ens fem minuter så hade de fått nya adresser. Micke pratade med tryckeriet som lyckligtvis kunde få fram nya litografier. Så när Tuvis höll mig vaken inatt så passade jag på skicka ut mejl till alla intresserade.

Nästa vecka ska jag ha ett möte med en webdesigner som kommer att hjälpa mig att bygga upp en hemsida för alla mina tavlor. Det dröjer nog ett tag till men snart hoppas jag på att kunna presentera alla mina verk samlade.

Det här är en orginaltavla som ska flytta neråt landet, närmare bestämt skåne. Ikväll ska jag gå ner till målarverkstaden och påbörja något helt nytt som jag tror ni kommer gilla.

Nu ska jag öppna upp och låta våren blåsa igenom lägenheten. Våran älskade sol är framme ♥

23 svar till “Ugglan flyttar.

 1. Pandis skriver:

  Hej, undrar vilka priser tavlorna ligger på för jag vill gärna ha en om du har kvar!! Kramisar❤️

 2. å så har man inte instagram och ville köpa en tavla :0(

 3. Husfrun skriver:

  Å vad kul att det går bra med dina tavlor.

 4. Kanon!!
  Sitter sista halvtimmen på jobbet. Det sägs att en gammal dam spökar i huset så´nu när jag är ensam kvar hör jag fotsteg hela tiden haha

 5. Sara skriver:

  Å jag vill gärna köpa en uggla 🙂
  Tack själv för ett underbart program!! Varje gång jag ser på fam annorlunda är det som att ta ett lyckopiller 😀 Blir så lycklig av att se er kärlek till varandra. Och det gör att jag själv visar mer kärlek, det är lätt att glömma det ibland..
  Glad påsk!!

 6. Linda skriver:

  Jag vill också köpa ugglor 🙂 skickade mail för några veckor sedan, men ej fått svar… Finns de fortfarande möjlighet att köpa ugglorna? Kramar från Linda

 7. Felicia skriver:

  Jag skulle också vilja köpa en tavla. Men har missat det helt på instagram. Vill dessutom tipsa om sängen brimnes på ikea. Vi har sån nytta av förvaringen under 🙂

 8. Caroline skriver:

  Hej på er 🙂

  Jag är så intresserad av dina underbara tavlor, så vore jätte trevligt om du vill höra av dig om det finns möjlighet att köpa ?

  Och tack för er underbara familj i tvrutan ! Och bloggen såklart 🙂

  Kram till er alla!

 9. Ida skriver:

  Vilka superfina tavlor 🙂

 10. Lisa skriver:

  Jag vill oxå köpa en tavla 🙂 dom är ju superfina , och du är sååå duktig 🙂

 11. Linnéa skriver:

  Skulle jättegärna vilja köpa en uggla !! 🙂

 12. Guro skriver:

  Hej Madde 🙂

  Jag vill också gärna köpa en uggla om man fortfarande kan 🙂

 13. Carro skriver:

  Har försökt maila dig 3 gånger om ett väldigt viktigt ämne
  Tyvärr har jag inte ens fått svar …..
  Tråkigt tycker jag

 14. Nikolina skriver:

  Du är så duktig. Otroligt fina 🙂
  Från Ankpung. 23 åring mamma med förkärlek för tatueringar, nitar och döskallar. Bilder från SOLO plåtningen finns på bloggen nu 🙂

 15. maja skriver:

  hejsan madde jag är ett stort fan av familjen annorlunda och det vore super kul om ni kunde vara med en sesong till det skulle värma mkt i mitt hjärta ock föresten vad heter du på instagram skulle järna vilja följa dig<3

 16. Malin skriver:

  Åh vart har du köpt den där underbara filten? Har letat överallt efter en sån!! 🙂

 17. Cecilia skriver:

  Hej !! Vad kostar en uggel tavla?! Kram Cecilia

 18. Emma skriver:

  Va roligt att det blir en hemsida så man får möjlighet att köpa en tavla. Dom är ju så otroligt fina.!

 19. Jennifer skriver:

  Garderobs tips köp tex jysk plastlådor
  Ha tex strumpor i en eller underkläder och finns i olika storlekar
  Har alltid till barnen
  Så alltid ordning och reda
  Tröjor och byxor och annat vantar och så vidare
  Finns många tips
  Även i tvättstugan ha olika lådor som sortera tvätten och sen dags vätta bara slänga in

 20. maria skriver:

  Vill bara lämna ett litet avtryck. Måste bara få säga att Du inspirerar mig så otroligt mycket. Hittade till din blogg nu ikväll och den är fantastisk. Själv har jag fyra barn och tycker det är ett gissel att få ihop vardagen men det ger så mycket glädje o kärlek. Ni är en så härlig familj! Kram och Glad påsk <3

 21. Frida Jonsson skriver:

  Älskar dina tavlor och har försökt få veta hur man kan få köpa en??:)
  Har inte indragen då inte haft den möjligheten där, finns det nåt sätt??
  Ja kommer förresten sakna er så sjukt mkt på måndagar à nu, ja å min sambo brukar kolla på er å känna igen Oss i era personligheter:) ha det super å va rädda om varann<3

 22. Lina Videll skriver:

  Underbara fina uggla!! Ser fram emot att få hem min!! 🙂 Kram och glad påsk!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.