Allmänt

Glad Påsk!

Solen värmer det är påsk och det känns att våren snart är här. Dagarna blir längre och jag på nått sätt så känner jag mig piggare.

 Tror färgerna ger mig en liten energikick också. Starka oranga och korall nyanser påminner om att man snart kan gå barbent. Hade tänkt spara lite på den här klänningen från ChillNorway men jag kunde inte hålla mig. Visst är den cool!? Ni hittar den här eller här.

Jag är annars en mera blå person tror jag. Allt jag köper i klädväg går av någon anledning alltid åt mörkare och blåa hållet. Men det blev inte så dumt detta. Jag gillart. Och ihop med mina B-LOVED och LUA LOVE armband så känns det helt rätt. Armbanden hittar ni här.

Glad Madde vill passa på att önska er en fin påsk 🙂 Nu ska vi åka till Linköping och äta påskmiddag hemma hos mina svärföräldrar.

Kram ♥

6 svar till “Glad Påsk!

 1. Ida skriver:

  Jag tycker också att blått är väldigt fint men nu när det börjar bli vår så känns det mer passande med ljusa, fräscha färger.

 2. Irene skriver:

  Jättefin klänning och nya möbler!

 3. Fina bilder på dig, du är vacker som en dag!!

 4. Lotte skriver:

  Du passar himla bra i färgen 🙂

 5. Fin klänning och super fint kök !!!

 6. Veronica skriver:

  Vilka fina bilder! Blusen är verkligen jätte fin! Du ser solbränd ut, fuskar du eller använder du brun utan sol;)?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.