Allmänt

Nu kör vi!

Då var dagen här. Jag ska provspela för mjölbys damsatsning, vi pratar innebandy. Det var mest på skoj som jag sa det, men nu har det visst blivit på allvar. Fasen vad jag tyckte det var roligt att lira innebandy. Sist jag spelade innebandy så var det för solfjäderstaden och sista matchen som jag spelade så hade jag faktiskt Victor i magen utan att veta om det.

Kidsen tycker det är roligt att mamma ska spela. Wilson han skrattar och tycker det är lite konstigt ”ska du verkligen spela på riktigt?”

Nu kör vi då! Återkommer ikväll förhoppningsvis utan frakturer osv 🙂

7 svar till “Nu kör vi!

 1. Camilla Olsson skriver:

  Hej! Lycka till på innebandyn, det kommer du klara galant. Vart har du köpt kläderna som tuva- lie har på sig på det senaste inlägget superfina!!! Har en dotter som är 15 månader som hade passat perfekt i dom byxorna och tunikan. Du får ha det så bra.

  Camilla

 2. Lule Eriksson skriver:

  Åh jag ska också till Ullared på torsdag!
  Ska du ha barnen med dig?
  Kram

 3. Åh vad skoj! Lycka till!!

 4. Anna skriver:

  Lycka till!

 5. Nikolina skriver:

  Va kul 🙂 Lycka till 🙂
  Nu måste du in och kika på min nya tatuering i huvudet. Vad tycks ? 🙂
  ankpung.blogg.se

 6. jessica skriver:

  oj hoppas det går bra med innebandyn

 7. Amanda skriver:

  Hoppas det gick bra!
  Om du har tid lust och ork. Kolla gärna in på min blogg där jag har skrivit om dig.
  Ha det grymt!
  😀

  http://www.nattstad.se/welldone?id=7681179
  http://www.nattstad.se/welldone?id=7681179
  http://www.nattstad.se/welldone?id=7681179

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.