Allmänt

Rosa…

Blä vilken dag jag hade igår. En riktig skitdag. Jag var trött, barnen var tjatiga och Micke var på handelsgala. Klockan 23.45 skickade Micke sms kan du hämta mig? Suck och stön, jag hade lust att be honom ta en taxi. Jag var totalt slut. Om inte Victor hade varit vaken så kunde jag skyllt på att alla sov. Men det var att hoppa i skorna.

Idag är jag inte så utvilad som jag hade velat. Men jag är glad! Jag och två kompisar ska alldeles straxt åka till ullared. Det ska bli så jäkla kul, som jag har längtat. Låter kanske lustigt men jag ska faktiskt bara handla en sak och det är en lampa. Något annat lär det väl bli säkert, men det ska framför allt bli härligt att ladda batterierna med mycket skratt och härligt sällskap.

Måste visa några rosa ugglor som har gått iväg på posten idag också.

Fick en rosa beställning för några veckor sedan, och efter det har det faktiskt blivit några stycken. Många som vill ha rosa ugglor i flickrummet. Jag gillar också rosa toner men är väldigt förtjust i blått.

Kram ♥

16 svar till “Rosa…

 1. Viktoria skriver:

  Vilka fina ugglor och vilken fin nalle. Var har du köpt den?

 2. Husfrun skriver:

  Å, den rosa ugglan var riktigt fin.

 3. Nina skriver:

  Så fint, du är jätteduktig..

 4. Shit, vad fint!!

  Vad kostar det att beställa en tavla av dig?

 5. Ja de där skitdagarnma kommer med jämna mellanrum 😛
  Själv har jag haft en skitvecka rent humörmässigt (nej inte PMS). Retat mig på allt och alla haha, ibland känner man bara för att klippa till någon

 6. Gill skriver:

  Idag åker vi också till ullared!! Hoppas vi ses 🙂

 7. Johanna H skriver:

  Urgulliga ugglor. Jag får så enormt bra energi av dig, tror att jag ska testa att måla lite någon dag. Har inte målat på snart 15 år, sedan tonåren.
  Är också lite intresserad av att beställa en tavla av dig men det blir nog lite senare´. Ha en bra dag och njut! 🙂

 8. Jennie skriver:

  Förstår att du får beställningar på dina ugglor,de är ju superfina! 🙂

  Skulle också vilja veta hur mycket du tar för dina ugglor?

 9. Brittinger skriver:

  Vilken fin virkad nalle.
  Ha de så bra

 10. Elin A skriver:

  Har mejlat dig 2 gånger ang ugglor men inte fått svar. Tänkte mest om du hade sett det eller du kanske inte vill måla den beställningen isf? Mvh Elin

 11. Madde skriver:

  M
  Hej!
  Jag tillverkar egna napphållare till bra priser och du väljer egen design mellan olika färger. Du sätter fast med en söt nalle. Är du intresserad kontakta mig. Finns i massa härliga färger o mönster, så fina 🙂 Med vänlig hälsning, Madde
  [email protected]

 12. sandra skriver:

  Hej fina tjej! Beundrar verkligen din fantastiska utstrålning o din positivitet <3 skulle vara kul o stöta på dig någon gång o få höra om ditt hektiska liv o råd till en trebarnsmamma som ja 🙂

  Älskar den rosa ugglan då ja själv är den rosaste tjejen 🙂

  Kram på dig o fortsätt vara den fantastiska människa du är! Sandra

 13. Cissi skriver:

  Hej gillar dina tavlor. Har skickat meil men får inget svar. För över en vecka sedan. Skulle vilja beställa men vill veta pris,storlekar och hur man gör för att beställa. Vore kul med en eller två tavlor från dej. Med vänlig hälsning Cissi

 14. Angelica skriver:

  Söt uggla 🙂

 15. Nikolina skriver:

  Verkligen superfina !
  )www.ankpung.blogg.se
  Swedish blogger, Family, tattoos and rock n roll

 16. Theresia skriver:

  Hej!!
  Jag vill veta lite om dina ugglor! Undrar lite vilken mejl man ska mejla till??
  Har mejlat till 2 st olika…!!

  Ha en go helg!!
  Tessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.