Allmänt

Partypinglan har varit på gekås!

Har ni någon gång känt att ni har så mycket att göra att det liksom rinner över? Man vet att man har så mycket att göra men ändå tar man sig inte för att ta tag i skiten för man vet inte vart man ska börja. Det här är inte likt mig, jag brukar alltid ha stenkoll på läget. Just nu har det varit mycket, och det är väl bara att inse att det fortfarande bara är tjugofyra timmar på ett dygn. ”Bryt ner och bygg upp och sluta för gud skull att  grina nu Madde”

Resan till ullared var behövlig. Bara få komma bort och umgås med härliga vänner. Vi skrattade så vi hade träningsvärk i magen. Samtidigt så var det bra för mig att träna på att vara ifrån familjen. Det händer väldigt sällan eller rättare sagt aldrig. På alla år så har jag sovit borta tre gånger. Jösses jag är nog världens mesigaste morsa. Men det hade såklart gått bra hemma. Micke hade fått gå upp med Tuva-Li på natten och matat henne och det är han ju inte van vid. Lilla Tuvis tyckte nog också att det var lite konstigt att pappa var uppe mitt i natten när hon är van vid mig.

Jag fyndade massor på gekås, framför allt till barnen och Micke. Mjukisjeans till Tuva-Li för 10kr, bodys för 29kr, tröja 39kr osv. Sen fanns det hur mycket heminrednings prylar som helst. Jätte fina saker. Jag hittade lampor till hallen som jag ville. Dock blev det inte de lamporna jag hade tänkt. Ni som följer mig på instagram vet vilka lampor jag menar. Jag förälskade mig i en jätte vacker ljuskrona, men insåg sedan att de skulle bli alldeles för stora eftersom jag skulle ha två. Hade hallen varit större så hade jag aldrig tvekat. De lamporna jag köpte är minst lika fina och jag är jätte nöjd. Så fort jag fått dom på plats så ska visa er.

Träffade många trevliga människor inne på gekås, några vågade sig fram och ville hälsa och ta kort. Och en del gick faktiskt och smygfotograferade. Jag tänker inte så mycket på det, men mina vänner tyckte det var jätte konstigt. Och jag förstår dom, för det är ju absolut inte något som händer dagligen.

Väl hemma så blev alla jätte glada och vi hade pusskalas. Adam sa att jag inte fick vara borta sådär länge för det gjorde väldigt ont i hjärtat på honom då. Min tokiga lilla sötkorv.

Inte nog med att jag fått egentid i Ullared. Igår var det dags för fest.

Vi fick besök från Värmland. Christian Wallquist tog med sig ett trevligt gäng polare och partajade lite med oss. Ni känner säkert igen honom!? Det är Maria Wallguist son 🙂

Jag hade en riktigt rolig  kväll!

Idag är jag bara väldigt trött och töstig. Det tar på krafterna att vara partypingla!

Kram ♥

8 svar till “Partypinglan har varit på gekås!

 1. E.K - Mamma till Alicia och Simon skriver:

  Jag såg dig där, men jag var en av dom som inte vågade mig fram att hälsa. Ville inte störa 🙂

 2. Annelie skriver:

  Låter som en härlig helg.
  Det är en rolig affär att gå i. Man hittar alltid massor, även saker man inte visste man behövde. =)
  Ser framemot bilderna på hallen.

 3. Irene skriver:

  hahahahhahaah vilket vackert par!

 4. Men men… det är väl idag som Yohio (eller vad han heter) är där.

  Ullared är kul. Supershopping!
  Kram till er

 5. Mia skriver:

  Kan du inte lägga upp bilder på det du köpte? I alla fall lite av grejerna som du är mest nöjd med? 🙂 Hade varit roligt! 🙂

 6. Tyra skriver:

  Jag är en tjej på 12 år. Du är ett stort föredöme och jag ser upp till dig. Och att familjen går först! Jag hoppas vi träffas nån gång!!!!!!
  Jag är ett stort fan!!!!!!!!:)

 7. Lena skriver:

  Hej ja kan tänka mig att ni har kul ute på krogen ha ha ha ha
  hoppas du och familjen mår bra du har fina barn med Madde
  kolla in min blogg vet jag trevligt med nya läsare 🙂

  kram kram // Lena

 8. nicke skriver:

  Wallquist och är typ lika gammla va pg du ser så ung o fräch ut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.