Okategoriserade

Att ha ett öga för…

Vackra saker. Jag ser något vackert i allt, det kan vara en skugga, ett plagg, en blomma eller mat. Ibland får jag höra av min familj att jag fotograferar konstiga saker. Jag är som en paparazzi med kameran i högsta hugg. Men jag tycker det är fantastiskt roligt och intressant. Att fota är en konst och för mig personligen så är varje bild ett konstverk.

Madeleine5

Idag blev dagens middag  förevigad. Persiljebiffar/järpar potatismos och gräddsås.

Madeleine3

Madeleine2

Imorgon ska jag plocka fram mina penslar och och måla lite. Men först ska jag krypa till kojs…

Godnatt

4 svar till “Att ha ett öga för…

  1. Lena skriver:

    Så tänker också jag. Titta gärna in i min blogg och se på mina bilder/ mortuta.bloggplatsen.se

  2. eva skriver:

    Kan man se de vackra i det mesta så är man nog en människa som är nöjd med små saker eller vad tror ni? 🙂

  3. Mums! God natt finis, Kram från mig och twinsen <3

  4. My skriver:

    Snälla skriv recept på detta? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.