Okategoriserade

Ni måste prova!

Har ni gjort hemmagjord potatissallad någon gång? Om inte så måste ni prova! Jag slängde ihop en idag och tog lite av varje vad jag hade hemma. Det enda jag inte hade som det vanligtvis brukar vara i vara i potatissallad var kapris. Tog i lite sambal olek och det blev sååå gott.

sommar23

sommar24

sommar25

Cream Fraisch, gräddfil och kryddor. Voila så är det klart!

sommar26

Och till det hade vi grillat idag igen, enkelt och supergott!

Ikväll ska jag lägga upp en av vagnarna jag kommer att använda till EmmyLou, den har inte kommit ännu men jag har bild på den 🙂 Ska bli roligt att höra vad ni tycker och om någon har erfarenhet utav den. Jag har aldrig haft en sådan vagn så det ska bli jätte spännande 🙂

8 svar till “Ni måste prova!

 1. Madde skriver:

  väldigt gott att ha små äpplebitar i =) och små bitar av smörgåsgurka :p sen är salladslök ett måste för mig!!

 2. Rebecca skriver:

  Hej Madde!

  Curry är jätte gott att ha i, det bruka vi ha och som föregående skrivare sa, äppel är super gott i 🙂

  Jag vill bara säga att när jag ser familjen annorlunda så tänker jag om ni ska vara med någon mer gång? Eran familj är så mysig 🙂

 3. Helahea skriver:

  Jag bytte ut potatisen idag mot pasta. Jättegott till grillat kött 🙂

 4. Nej jag har aldrig provat men efter att ha sett det här så måste jag nästan prova. Det ser ju så gott ut och sen skulle det vara kul att kunna göra sin egna och kunna ta med ut till picknicken. =) Tack för tipset.

 5. Sexbarnsmamman Anna skriver:

  Följt din blogg länge men sällan kommenterat…
  Riktigt förväntansfull på ditt val av vagn, barnvagnsnörd som jag är!
  Potatissallad gör jag alltid själv, gör allt från grunden, ingen jox i vår mat 😉
  Prova att göra med grekisk yoghurt, blir superfräscht!

 6. Sexbarnsmamman Anna skriver:

  Somnade du hahaha :-)) Gissar på en Bugaboo!

 7. Vilken go ide. Har bara testat göra vanlig men den här lätt som den hade lite mera bett i sig. Tack för tipset!

 8. bullermamman skriver:

  MUMS! Ser galet gott ut!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.