Okategoriserade

Att säga hej då!

Ni vet när man ska säga hejdå till någonting som man älskat så så så mycket, ni vet när man verkligen vill hålla kvar vid det där någonting fast man vet att det inte går. Jag sörjer lite idag, men jag har bestämt mig för att välkomna det där hejdå. Jag vet ju att jag får något bättre och något alldeles underbart vackert och fint.

Istället för en stor mage så får jag en liten bebis, en liten liten människa att älska.

magenjuli2

Jag har träffat min barnmorska, hon log och sa att det inte alls var så lustigt att jag haft ont i några dagar. ”Hon kan nog inte ligga längre ner än vad hon gör nu”. Vi tittade med ultraljud och hon ligger verkligen redo för att födas NU. Jag blir ju som en duracellkanin och adrenalinpåslaget får mig piggare än piggast. Sjukt egentligen hur ens kropp reagerar inför en förlossning. Barnmorskan tyckte jag skulle fylla på med kolhydrater och bara ta det lugnt istället.

Men nog är det nått på gång. Idag så hände någonting i kroppen och jag hoppas hon kommer snart…

Jag har gått igenom väskan igen och packat det sista. Och bestämde mig för att vi faktiskt ska försöka filma när EmmyLou kommer. Om vi hinner och allt annat är okej.

magenjuli3

Nu längtar jag verkligen!

Bring it on baby ♥

25 svar till “Att säga hej då!

 1. Sofie skriver:

  Lycka till

 2. Fia skriver:

  All lycka o det ska bli spännande att se lillan på utsidan 🙂

 3. Victoria skriver:

  Lycka till!!
  Jag tycker verkligen ni ska filma under förlossningen , jag saknar att jag inte gjord det. Var helt emot det fram till några veckor efter förlossningen då jag verkligen önskat att vi filmat. Så gör det du kommer nog inte ångra dig 🙂

 4. Kvartettmamman skriver:

  Håller tummarna att det inte dröjer. Lycka till 🙂

 5. Ewa Svensson skriver:

  Lycka till!! / kram Ewa

 6. Marie B skriver:

  Lycka till!

 7. Spännande, stort lycka till!

 8. Å lycka till!!! Kan du inte lägga upp en snutt av den filmen sen? :))

 9. Linda skriver:

  Ett stort lycka till önskar vi er 🙂 fint att fylla år på sommaren, jag fyller idag och har alltid tyckt det varit härligt att fylla år denna tiden på året. Kram till er alla, Linda 3-barnsmamma 🙂

 10. Tessan skriver:

  Åhhh lycka till 🙂 är 3 barnsmamma o min minsta är snart 8 mån 🙂 vi filmade när hon kom nu sist o det är fantastiskt o ha nu så här efterhand ❤️ Vi filmade rätt upp men det känns inte nå pinsamt utan det är bara så fint ! Det gick fort här också men kameran var med i högsta hugg

 11. nedy skriver:

  Wow vad kul! 😀 Lycka till! Hoppas hon vill komma ut snart!

 12. Caroline skriver:

  Spännande, hoppas hon kommer snart! ♡

 13. sissi skriver:

  Önskar dig lycka till å hoppas att det bli som du tänkt dig. Kram från västkusten

 14. Sexbarnsmamman Anna skriver:

  Så underbart! Finns inget härligare….föda och välkomna det nya livet. Underbar tid du har framför dig <3 Lite avis är jag allt 🙂 Fött mitt sista barn, inväntar barnbarnet med bf i september!

 15. Carro skriver:

  Lycka till

 16. Yoda skriver:

  Lycka till Madde och hoppas hon kommer snart❤️Och att allt går som du önskar.❤️

 17. Felicia skriver:

  Lycka till nu

 18. Jolita skriver:

  Lycka till!

 19. lovisa skriver:

  Stort lycka till♡

 20. Angelica skriver:

  Lycka till! Hoppas hon kommer idag min dotter blir 13 år idag!

 21. Vad spännande!! Lycka till, när det slår till 😉
  Lisa

 22. Va spännande!! Hoppas att allt går bra och att ni snart får mysa med liten 🙂

 23. Anna Karlsson skriver:

  Verkar vara nära nu… 🙂 Hoppas att förlossningen går bra! Lycka till!

 24. Åse skriver:

  Stort lycka till Madde❤️hoppas allt går lätt och lagom fort❤️

 25. Ida skriver:

  Oj vad spännande, låter som det verkligen är nära nu. Massor med lycka till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.