Okategoriserade

Varning för känsliga bilder!

Men risk för att verka lite dryg nu såhär en vanlig onsdag så vill jag varna mina läsare för känsliga bilder. Vill ni inte se sjukt god och onyttig ”sommarmat” så klicka vidare haha! Vilket väder vi har haft på eftermiddagen, kändes som vår i luften. Och det finns väl egentligen inte något bättre tillfälle då än att ta premiärgrillen 🙂

Barnen blev överlyckliga. Adam sa tom att vi var världens bästa föräldrar så jag antar att grillen är vägen till kidsens hjärtan.

grill4

grilla2

Några av barnen ville ha hamburgare och några ville äta samma som oss vuxna, potatisgratäng med ädelost och fläskfile med grönsallad och krasse.

grilla3

grilla1

Mitt hetaste tips på att förhöja smaken i en potatisgratäng är starkt att slänga i lite ädelost. Jag äter inte mögelost annars men i mat är det supergott. Gör potatisgratängen som vanligt och varva med ädelosten – voila 🙂

Är det inte bara såååå underbart att vi går mot värme och sol. Jag kommer bli utsedd till gatans flitigaste grillare!

24 svar till “Varning för känsliga bilder!

 1. annelie skriver:

  Hej
  Men varför grillar ni inte den andra delen av året?
  Så smidigt och enkelt, man slipper Maria inne.
  Ha det så bra
  Annelie en mormor
  Thibia.blogg.se

  1. madeleineilmrud skriver:

   Ja det är sant! Vi får börja grilla året om 😉

 2. annelie skriver:

  Matos. Skall det stå
  Annelie

 3. Ullis skriver:

  Åh det är så gott med grillat 🙂 längtar verkligen till sommaren nu 🙂 Tack för bra blogg. Du är en helt underbar person Madde du har sån utstrålning 🙂 du har verkligen en fin familj <3 Kram !

  1. madeleineilmrud skriver:

   Tack så jätte mycket Ullis, tack <3

 4. Madde skriver:

  Åhhh att jag INTE tog varningen på allvar….

  1. madeleineilmrud skriver:

   Hahahaha 🙂

 5. jessica skriver:

  Ser snuskigt gott ut…

 6. Ååhh så gott det ser ut 😀
  Mvh Camilla
  http://www.minstorafamilj.se

 7. Malin skriver:

  Vi köpte oss en gasolgrill för 2 år sedan. Bra köp!

  1. madeleineilmrud skriver:

   Bästa köpet ever 🙂

 8. Sandra Hallberg skriver:

  Underbart gott ser det ut att vara! Tycker man kan grilla både vinter och sommar och vad kul att barnen vart så glada

 9. Felicia Nilsson skriver:

  Men ååh vad gott! Allting!!

 10. Frida skriver:

  Grillat är godast, hela året runt 🙂

 11. Carina H skriver:

  Hej. ville bara berätta att här i stockholm har vi sportlov, och idag tog jag med mitt äldsta barnbarn Tjej snart 8 år på en liten shopping och fika, men när vi åkte tåget hem , så frågade hon om jag ser på Familjen annorlunda? och jag sa att jag tittar lite då och då tv står på så jag lyssnar rätt mycket, men då nämnde hon att den bästa mamman var ´hon´som har så många vagnar, frågorna från mig haglade fram och föreslog olika namn och när jag sa madde, och då sa hon .`ja precis hon är det´jag gillar henne skarpt var hennes uttryck, jag tgyckte det var så gulligt sagt av henne, just att barn förknippar något med någon och i ditt fall var det v agnar, tycker det var gulligt sagt. kram från en glad mormor.

  1. madeleineilmrud skriver:

   Nämen åh <3 Vad glad jag blir! Hälsa till barnbarnet 🙂 Kram

 12. Carina H skriver:

  Och detta med grillning, skulle inte sitta dåligt, hua ligen vad gott det ser ut. längtar till doften av grillat.

  1. madeleineilmrud skriver:

   Fram med grillen 😉

 13. Tina skriver:

  Mmmm va gott

 14. Sandy skriver:

  Hej! Första gången jag besöker din blogg eftersom jag inte visste om den innan, men gillar att kika på familjen annorlunda. Ville bara skriva en hälsning och säga att ni verkar vara en otroligt härlig och jordnära familj. Själv väntar jag mitt tredje barn och hoppas på att jag ska kunna få ihop vardagen lika bra som ni haha 🙂 hade så bra !

 15. lindasfamiljeliv skriver:

  längtar verkligen till sommaren så gott med grillat .
  potatis gratängen ser jätte god ut

 16. Pia skriver:

  Ser gott ut!!
  Min dottersfavoritprogram är familjen annorlunda. Hon missar inte ett avsnitt!! Mycket pga dig och din fina familj!
  Tack för att vi får följa er <3

 17. Linn skriver:

  Hej!

  Om du gillar ädelost i mat så kan jag tipsa om en kycklingsoppa med ädelost som jag brukar göra. Den är supergod och det är lätt att göra många portioner (vilket säkert underlättar i din familj 🙂 )

  Jag slänger i lite olika rotsaker (potatis, morot, palsternacka)
  Kyckling
  2 buljongtärningar till kanske 1,5-2 liter vatten (man får smaka av)
  Purjolök
  1 ädelost

  Ädelosten gör att det blir en jättegod smak och den är superenkel att göra. Den blir dessutom ännu godare om den får stå i kylen över natten, så den är perfekt att göra storkok av 🙂

 18. Mickan skriver:

  Ååh gud så gott! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.