Okategoriserade

En liten sommarflört…

Man faller direkt, hjärtat dunkar lite hårdare och leendet växer vid första ögonkastet. Den här lilla pastellen är som en sommarflört. När hon upptäcker världen och gör så små framsteg som att bara hitta sina små fötter så känner man en enorm lycka. Det härliga föräldraskapet. Jag älskar att vara mamma.

Emmy75

Emmy71

Emmy72

Emmy73

Modellens outfit kommer från BrandsForKids Skip Hop från topp till tå. 

Tänk att jag fått uppleva det nio gånger. Lyckan är lika stor för varje framgång, liten som stor. I takt med att barnen växer så ändras framgångarna och jag blir lika stolt när Victor plockar in disken i diskmaskinen som när Tuva-Li kissar på pottan.

Emmy70

Tacksam ♥

34 svar till “En liten sommarflört…

 1. malin skriver:

  Ja visst är det underbart med barn. Jag har själv 8 och hoppas att jag kan få åtminstone ett till.

 2. Sara Gunnarsson skriver:

  Hej. Gillar din blogg skarpt, kul kontrast mellan inredning och barn. En bekant syr jättefina mössor och halsdukar som jag tror bla dina flickor skulle passa super fint i, spana in sidan så tror jag du faller direkt! 🙂 http://www.littledotdesign.tictail.com eller littledotdesign på instagram. // Sara i Luleå

 3. Annika Nilsson skriver:

  Ja man slutar aldrig att glädjas med barnens framsteg. Jag tycker att hon liknar dig, lilltjejen! Så söt och vårig. Vill själv bara inreda och klä mig i rosa så här års.

 4. Elin skriver:

  Alltså så underbart det ser ut!
  Världens finaste lilla unge, ha det bäst!

 5. Camilla skriver:

  Du är verkligen grym på att fotografera 🙂 du fångar ögonblicket på alla dina barn när du tar fram kameran. Och dessa kort du tog på EmmyLou är ju helt underbara.

 6. Daniela skriver:

  Hon är sååå söööt! Liknar sin far.

 7. Eva skriver:

  Häftigt fotot de sista som en riktig liten modell!

 8. Å så där vig önskar jag att jag var 🙂

 9. Åsa skriver:

  Alltså. Vilken liten godisbit – jag skulle också vilja vara sådär vig, fatta hur smidigt det skulle vara att Yoga då.. 😛

 10. Naida skriver:

  Härliga färger på kläderna!
  Man blir lycklig för varje lilla blick de små ger en. Finns ingen starkare kärlek än den man har till sina barn.

 11. Lisa från Skåne skriver:

  Det sötaste jag sett på länge!

 12. Ann skriver:

  Jösses så söt hon är

 13. Jenny skriver:

  Hej Madde
  Har hört elaka rykten som säger att Micke inte bor i huset med dig…..har ni separerat?

 14. Ida skriver:

  Hej!
  Jag måste bara få säga att du är helt underbar, att ha så många barn och ändå vara snygg och så cool 🙂 snacka om en förebild. Skulle helst se ett program med bara eran familj!

 15. Marie skriver:

  Nämen så söt!!!

 16. Annette skriver:

  Sicken sötnos:) jättefina barn allihopa;)

 17. Barn är verkligen en gåva och den kärleken man känner till mina två är helt obeskrivlig…<3
  Annasvarld.vimedbarn.se

 18. Diana skriver:

  Ljuvlig

 19. Stina skriver:

  Har läst din blogg ett tag nu, kollat på familjen annorlunda alla avsnitt som finns.. Nu kan jag inte hålla mig från att kommentera! Du är så bra! Din familj är helt underbar, helt fantastiskt!! Typ min idol 🙂

 20. Det är verkligen fantastiskt att vara förälder att få vara mamma till sina barn. det är det finaste man kan få uppleva! Lilla tjejen är ju bara hur söt som helst! Kul att se er i rutan igen, underbart!

 21. Marika skriver:

  Hej! Jag följer din blogg och tittar på FA. Jag brukar inte kommentera. Jag hörde att barnen vill ha studsmatta och pool. Jag tänkte bara tipsa, är inte alls sponsrad eller nåt utan bara väldigt nöjd med vår pool. Poolen är uppblåsbar och har värme och bubblor. Poolen heter Lay Z spa. Vi har köpt vår på Ica Maxi. Googla så kan du säkert hitta nåt. Vill bara tipsa om ni funderar inför sommaren. Kostade 3500kr. Vi har haft vår i 6 år och barnen älskar bada! Den har lock med spännen så den inte är helt öppen för barnen när som helst. Lycka till med huset!

 22. Linnea skriver:

  Ta det här på rätt sätt, men Tuva-Li är som den sötaste lilla rumpnissen! 🙂 Verkar vara så nyfiken på allt som hennes syskon gör.. Som i dagens avsnitt med ansiktsmaskerna, hon satt så nära med stora ögon. Ett tag trodde jag att hon skulle slicka i sig chokladen från pappas ansikte. 😉 Sen bidrar de ljudeffekter som de lägger på när hon gör något, som med skurtrasan för något avsnitt sen till att hon blir extra gullig. Alla era barn är så klart super härliga men jag har en favorit 😉 tack för att ni delar med er av glimtar i ert liv!

 23. Madelene Jeppsson skriver:

  Så söt, visst är de underbart! Dem blir stora så fort bara

 24. IdA skriver:

  Måste bara fråga, har du/ni Aldrig tyckt att den första tiden e jobbig? Jag tkr de e extremt jobbigt just nu, även fast jag älskar min son. Men de börjar bli på tok för lite sömn, å du som har så många barn, borde völ tycka att de e jobbigt ibland med? Eller är jag onormal som känner att de blir för mycket ibland?

 25. Inger skriver:

  Hej! Sitter och kollar på trolljägarna och men herregud va är det för fel på folk. Håll huvudet högt! Du verkar vara en fantastisk kvinna och jag med familj tittar på familjen annorlunda varje vecka. Första gången jag tittar i bloggen dock och vilka fina bilder. Ha det gott!

 26. Camilla skriver:

  Så söt hon är 🙂

 27. eva karlsson skriver:

  helt underbara bilder på lilla EmmyLou-hon är ju söt som en karamell i sina pastellfärger.
  Hon är såååå lik dig Madde-en riktigt glad och pigg tjej 🙂

 28. Fru Eriksson skriver:

  Naw,såååå söt ♡ ….

 29. Malin skriver:

  Åh så söt med dom små skrattgroparna! Snacka om vig =)

 30. Lina S skriver:

  Men så fina bilder på den lilla flickan…

 31. Carina Tropp skriver:

  Asså gullepluttan va söt hon är! Älskar din fina fåtölj med, påminner om min. Älskar dessa. Sköna dessutom!!!

 32. Mysan skriver:

  Åh så söt hon är. Å vilka fina bilder du tagit, du är duktig.

 33. Simone skriver:

  Så fin ni alla är ! :DD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.