Okategoriserade

Jag har fuskat…

Härlig lördag mina vänner och ännu en dag på barnmässan i Karlstad. Jag och tjejerna tog en sovmorgon idag, lilla Tuva har lite ont i magen. Hon får nästan alltid det när vi reser eller sover borta. Hon blir liksom i obalans. Så vi har myst och käkat en riktigt god hotellfrukost (ledsen My jag har nog fuskat med din utmaning).

barnmässan13

barnmässan12

Fast inget går upp mot våfflorna på Clarion hotel plaza i Karlstad. Det blir en gång om året när vi besöker Barnmässan.

Tänkte jag skulle dela ut 30% på hela sortimentet och även på REA-varor i min favoritbutik www.isacouture.com vad tycker ni om det? Jag som är svag för gult i perioder måste tipsa om Grinolas väskan By Malene Birger. Den är såå fin. Jag hade den till Öland när jag var där förra helgen, perfekt om man åker iväg en weekend. Den fick följa med Karlstad också. Gillar man inte gult så hittar ni den i andra färger också.

barnmässan14

barnmässan16

Koden kommer inom kort – håll ut 🙂

10 svar till “Jag har fuskat…

 1. Lotte skriver:

  Mmmmm våfflor! Vi hade våffeldagen både onsdag och torsdag 😉
  Jag ska kika in på hemsidan så länge 😀
  http://lotte4.blogspot.se

 2. Lovisa skriver:

  Får hon kramper i magen??

 3. Sandra.P skriver:

  Madde, vad har du för dator?

  1. madeleineilmrud skriver:

   Jag har en macbook 🙂

 4. Linda skriver:

  När kommer koden?

  Kram

 5. Jenny skriver:

  Åh längtar efter kod!

 6. Cecilia skriver:

  Hej,

  Härligt att se allt från barnmässan. Har inga barn nu. Men får se till nästa barnmässa. Ma

 7. Cecilia skriver:

  Hej,

  blev lite fel. så snälla ta bort min förra kommentarer.

  Härligt att se alla bilder från barnmässan. Har inga barn nu. Men man vet ju aldrig. Kanske se på mässan nästa år.

  Snygga väskor du har. Vart har du köp de?

  Kram rån en tjej i Karlstad

 8. Birgitta skriver:

  Hej har koden kommit ut ? Tänkte bara om jag missat den ☺ toppen att få tillfälle att handla med rabatt

 9. anette skriver:

  Över två tusen kostar den,fattar inte hur du har råd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.