Okategoriserade

Teater och första kärleken…

Kommer ni ihåg eran första kärlek? Vad hette hon eller han? Jag kommer ihåg min, han hette Fredrik och vi ringde till varandra varenda dag i lågstadiet. Och jag kommer till och med fortfarande ihåg telefonnummer han hade. Jag frågade Micke om han kommer ihåg sin, och det gör han. Tjugosju gånger var de tillsammans. Visst är det väl ändå något speciellt med första kärleken.

Häromdagen följde jag med William på teater. Vi skulle titta på hans första (och enda som han säger) kärlek, Marina ♥ Efter teatern så gav han sin flickvän världens finaste blombukett…

marina2

marina3

De firade två år för några månader sedan och jag och Marinas mamma planerar redan bröllopet. Kidsen tycker vi är galna och skrattar, och visst måste man få skoja lite. Men tänk om de faktiskt skulle hålla ihop hela livet då, hur häftigt skulle inte det vara!? Hur som helst, de är sååå söta tillsammans och jag blir glad och påminns om hur det var när man själv var liten.

Marina var superduktig på scen, Engla-Freja var med på teatern och hon blev inspirerad och ville också börja med teater.  VI har pratat lite om det hemma och till hösten ska hon få prova.

marina1

4 svar till “Teater och första kärleken…

 1. Jag minns min 😀
  Härligt med första kärleken 😀
  Vi har upplevt det med ett av barnen här,dock slutade det förhållandet så vi har även varit med om hjärtekross ..
  Söta dom är 😀
  Mvh Camilla
  http://www.tiobarnsmamman.se

 2. diningandcooking skriver:

  Jag minns min första kärlek, Björn heter han =) Hade också turen att få sitta bredvid honom hela andra året i lågstadiet och minns att han hade ett coolt bänkpapper med universum och att vi alltid dansade med varandra när det var disco.

  Vad fin Willian är med sin flickvän, jättefin bukett hon fick också =)

  http://www.diningandcooking.blogg.se

 3. Ida skriver:

  När kommer ni att byta efternamn?

 4. Gud vilken fin kille du har uppfostrat!!! Blommor till sin dejt i den åldern? Wow det är jag imponerad över. 😀

  Ja jag kommer ihåg mig, vagt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.