Okategoriserade

Nya lampan, möte och monstermys!

Kommer ni ihåg att jag efterlyste en lampa som jag såg i Örebro för ett par helger sedan. Tack vare er bloggläsare så hittade jag den i en webbutik och nu äntligen har jag min efterlängtade lampa i köket 🙂

lampan22

lampan24

lampan25

wpid-11303593_924124820981702_1689072742_o.jpg

Ni hittar lampan på www.lamplagret.se 🙂

För er som undrar så tog jag den lampan som är 47 cm, först så kändes den lite stor men när den väl kom upp så blev det perfekt.

Och apropå Örebro, där kommer jag hänga från idag till imorgon. Jag ska ha ett litet jobbmöte ihop med Mirka och imorgon ska vi möta upp en fotograf som ska fota oss till nya hemsidan www.familjenannorlunda.se

Där emellan ska vi hinna med att ha lite monstermys hemma hos Therese Wickman (från ensam mamma söker) som bjuder in till en massa gott ♥

me5

me6

PUSS!

7 svar till “Nya lampan, möte och monstermys!

 1. Sara skriver:

  Vad har du på läpparna? Sjukt snygg färg på dig!!

 2. Lotte skriver:

  Åh, SNYGG lampa 😀 Å visst är det bra med blogg, man kan få hjälp med mkt därigenom om man undrar något 🙂 Ha så himlans trevligt i Örebro!!
  http://lotte4.blogspot.se

 3. Kvartettmamman skriver:

  Riktigt fin lampa 🙂

 4. Lena skriver:

  Åh så fin, vad heter den ? Vill ha!

 5. diningandcooking skriver:

  Vad fin lampa, det verkar som om katten också tycker om den =) Kul att du fick hjälp med att hitta lampan via din blogg. Jag har gjort söta rosa marängtoppar idag som passar jättebra som glasstillbehör men som är goda att bara äta som de är (och som både jag och min man gör just nu) =)

  http://www.diningandcooking.blogg.se

 6. Sara skriver:

  Snygg lampa & snygg mamma

 7. Elin karlsson skriver:

  Men va är de för snyggt läppstift du har?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.