Okategoriserade

Familjen växer!

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN!

Kan jag berätta att familjen växer. Den här lilla raringen kommer minsann snart att flytta in hos oss.

foto4

foto3

En Canon EOS MARK III – materiell lycka för en fotograf!

Jag vet det kanske låter urfånigt men jag är gladare än gladast. Som ett barn på julafton. Äntligen kommer jag kunna ta mitt fotograferande dit jag vill. Kunna skapa och föreviga olika situationer. För mig är det här en helt fantastik investering. Jag har köpt till två olika objektiv också, så fort jag provat de olika så kommer jag ge en liten recension för er som är intresserade.

Åkte ner till Kjelle och co så fort jag hade beställt kameran och köpte ett sandisk minneskort. Ett 32GB kostar lika mycket som ett 16GB, måste vara feltryck (?) så för er som är ute efter ett minneskort så skynda ner till Kjelle innan de ändrar pris.

Foto1

Nu ska jag köra en liten indiandans 🙂

9 svar till “Familjen växer!

 1. D skriver:

  du kan verkligen fotografering, du är grym på att fota fint, jag önskar att jag kunde och hade tid att lära mig men ack nej. Har en nikon D3100 för inget alls egentligen.

  1. madeleineilmrud skriver:

   Tack! Bara man ger det lite tid och vågar experimentera så kan man komma långt med sitt fotograferande 🙂 Jag känner mig lite osäker på Nikon annars kunde jag såklart gett dig några enkla tips. Men grunderna borde vara domsamma så håll utkik på bloggen, jag kommer köra en liten fotoskola framöver!

 2. Helahea skriver:

  GRATTIS!! Avundsjuk är jag so F…
  Men glad för din skull!
  Älskar canons kameror
  Ha det så kul

 3. Niiinis skriver:

  Men ååååååh…. jag vill också ha! Jag kan ta din gamla hehehe…. . 😉

  Inne och säger hej till alla andra toppbloggare här inne, så kul att följas åt även inom vårt yrke och inte bara på events och sånt. 🙂 Hoppas att allt är bra med dig/er.

  Puss & kram! ♥♥♥

 4. angelicasandberg skriver:

  Tjiho!
  Jag hoppas min oxå kommer i veckan, lyckas oss 🙂

  Vi ses ikväll! 🙂

 5. Lotte skriver:

  Åååååå va kul!! Jag älskar med fotografera men använder kameran allt för sällan… Jag LÄNGTAR till du ger fototips 😀
  http://lotte4.blogspot.se

 6. Verkligen materiell lycka när man packar upp en ny kamera.

 7. Ååhh härligt.:-D
  Mvh Camilla

 8. Jessika skriver:

  16 GB – kortet var kanske ett snabbare kort?
  Det är ju skillnad på kort och kort…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.