Okategoriserade

En stund med kärlek!

Igår var jag och Angelica iväg och fotograferade söta Therese och Emil. Just nu sitter jag med ca 600 bilder som ska redigeras och av alla dessa ska jag välja ut några favoriter. Hur ska man kunna välja ut ”några” favoriter av alla dessa?

Kändes jätte roligt att få fotografera en vän och hennes kärlek. Och underbart att få ha modeller som verkligen förmedlar äkta kärlek. De riktigt syns hur nyförälskade de är ♥

Skrattar lite för mig själv, jag var ju där när det hände när de två träffades för första gången. Känns ännu mera speciellt att få vara en av de som faktisk förevigar kärleken!

Angelica3

Angelica5

Här fotograferar jag Angelica, vi kompletterar varandra perfekt som fotografer. Jag får massor av kunskap av henne om kamerans olika funktioner.

Det ska bli roligt att få visa er mina bilder sen. Nu ska jag ta tag i lite renovering igen, känns mellan varven som en never ending story men fasen vad härligt det kommer kännas när vi är klara!

Kram ♥

4 svar till “En stund med kärlek!

 1. Vad roligt,hoppas du trivs med nya kameran 😀
  Mvh Camilla

 2. La Madre ♥ skriver:

  Coola bilder, så häftigt att kunna fotografering. Önskar verkligen att jag kunde, så att jag kunde fota mer av min familj med fina bilder.

 3. Camilla skriver:

  Jag dör, vilken kärlek dom sprider…

 4. Tina skriver:

  Vilka otroligt fina bilder, bland det vackraste jag sett!!

  Kram till er alla:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.