Okategoriserade

Mellandagsrea hos KidsBrandStore!

Det är nu jag passar på att fynda! Mellandagsrean är enligt mig den roligaste rean på hela året. Därför har många av barnen fått pengar i julklapp så de kan passa på att handla lite billigare.

Jag har mina favoriter på nätet och ni som känner mig vet att jag shoppar mycket på kidsbrandstore.se

Det här är några av favoriterna som Wille klickade hem idag 🙂

kidskollage

Blått är alltid fint och funkar vid alla tillfällen! Ni hittar kläderna HÄR! Eller klicka på bilden nedan.

mellandagsrea

I samarbete med Kidsbrandstore

Hade tänkt åka ner till stan idag och besöka några fysiska butiker med de större grabbarna men jag har inte hunnit. Men har ni vägarna förbi Linköping eller Motala så kan jag tipsa er om att ta ett besök hos nennes.se. Tyvärr har de ingen webbutik, synd tycker jag!

Har ni fyndat något idag? Har ni någon rolig sida att tipsa om?

Kram / Madeleine

3 svar till “Mellandagsrea hos KidsBrandStore!

 1. lotte skriver:

  Jag brukar aldrig ge mig ut och trängas på rean men nu behövde vi en ny bilbarnstol så vi fick ge oss ut, men den va inget fynd direkt 😉 Inte den minsta rabatt… Jag har lovat dottern en ullaredstripp så vi åker dit på tisdag istället 😀
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

 2. Emma skriver:

  Hej Madde. Jag är så sjukt sugen på en Eos lampa. Vilken storlek har du på den i vardagsrummet ?

 3. MammaLinda skriver:

  Jag var inne i stan idag men det var inte alls så mycket reor och inte alls så mycket folk heller. Jag blev riktigt förvånad!! Däremot hittade jag en del fint på Åhléns till min minste pojke. Och faktiskt tyckte jag nog att Åhléns var de som hade mest rea. Så några påsar blev det i alla fall 😀

  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.