Okategoriserade

Gör mamma, mormor och farmor glad!

Nästa månad är det morsdag och då vill jag i samarbete med thefashionroom tipsa om deras fina posters. Det är alltid roligt att uppmuntra någon ibland. Morsdag tycker jag är en dag som är extra roligt att visa hur mycket kvinnorna i ens liv betyder.

Just nu inför morsdag så får ni 15% på alla posters tills imorgon 24:00 om ni uppger koden: MOR. Ett roligt tips är postern regler som har blivit väldigt populär. Ni hittar postern HÄR! Om man inte bara vill fira mormor och farmor så kan man även lägga till morfar och farfar på postern!

morsdag_blogg

blogg_morsdag_[1]

Reglerna hos mor- och farföräldrar kan ju ibland vara lite annorlunda än hemma 🙂

Kram / M

5 svar till “Gör mamma, mormor och farmor glad!

 1. Så fina tavlor. Är det redan morsdag snart?! Vad snabbt det går. 😀

 2. kaisa skriver:

  Jag är själv mormor men skulle absolut inte vilja ha en sån tavla hemma hos mig !! Men, smaken är ju som baken….

 3. Ewa Svensson skriver:

  Tack för tipset madde 🙂 Jag har nu klickat hem en tavla med texten * äskade mamma utan dig är jag ingenting* till min gamla älskade mamma på 89 år 🙂 hoppas du mår bättre // Kram Ewa

  1. madeleineilmrud skriver:

   Åh hoppas lilla mamma blir glad 🙂 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.