Okategoriserade

Tror ni på hypnos?

Nu har jag börjat packa, eller ja börjat planera vad jag ska packa hehehe. Men denna gång ska jag verkligen vara ute i god tid. Såg under hashtaggen #NEWYORKTJEJMIL och #SPRINGTIMETRAVEL på instagram att andra medresenärer redan packat väskan till New York. Nej jag fick inte ångest inget alls, är jag inte alls ute i god tid? Vi åker inte förens i helgen ju. Just nu förnekar jag flygresan, jag liksom tänker att jag redan är framme, visualiserar att jag står i central park. Inför Milano flygresan så träffade jag en hypnotisör från Stockholm, jag kommer så väl ihåg hur vi jobbade och försöker att tänka just precis så.

Tror ni på hypnos?

newyork1

newyork2

Tänk att jag är här om en vecka! *Nyper mig i armen*

Nu ska jag ta en promenad i solen, den första på några dagar faktiskt. Tack som fasen för alla ingefära-tips det har hjälpt!   Ni är bäst! Dock så får jag lite kli av ingefäran verkar det som, men hellre det än feber, snor och hosta!

buster42

Puss på er! Tittar in senare…

/ Madeleine

3 svar till “Tror ni på hypnos?

  1. Tror inte riktigt på sånt men är oxå flygrädd ,hoppas ni kryar på er så du kommer iväg.
    Kram Camilla

  2. Bibbi skriver:

    Du ska åka för din skull. Inte för att någon ska inte ska säga -vad var det jag sa.

  3. Carro skriver:

    Vad har hänt mellan dig o My? Ni verkar inte vara så tjenis längre!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.