Okategoriserade

En värdefull stund mitt på dagen…

Kidsen ville äta lunch med pappa idag så då gjorde vi det. Det blev en pastasallad på stranden, barnen köpte baguetter. Mysigt att kunna luncha ihop. Lite bus på det så blev man precis slut. En värdefull stund mitt på dagen, kändes avkopplande.

lunch5

lunch1

lunch4

lunch2

Nu ska det planeras inför premiären imorgon, en liten överraskning kanske väntar? Sen kommer fina Mirka hit i helgen och det måste ju absolut planeras. Vi ska äta god mat, jobba och umgås. Ska bli härligt har saknat henne sen NY!

Tittar in lite senare.

Kram / Madeleine

3 svar till “En värdefull stund mitt på dagen…

 1. Lotte skriver:

  Härligt att luncha ihop,speciellt vid stranden 🙂 Här blev en bättre dag med då jag fick veta att jag ska på intervju nästa v 😉
  http://www.lotte4.blogspot.se

 2. Johanna skriver:

  Härligt med spontanutflykt, sådana ”små” enkla och okomplicerade utflykter/aktiviteter brukar ofta vara väldigt uppskattade. Väldans vilken fin strand ni verkar ha i Motala då, ser verkligen ut som ett toppenställe.

 3. Camilla skriver:

  Underbart! Man tar till vara på stunderna. Snygg Micke e!
  Du e en cool morsa, som inspirerar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.