Okategoriserade

Skulle ni tycka det vore roligt om jag var med där?

Godmorgon, har ni hittills haft en fin helg? Jag har faktiskt nästan kopplat bort sociala medier och bloggen totalt. Två dagar utan uppdatering. Lite tråkigt kanske men sååå välbehövligt. Istället har jag koncentrerat mig på familjen och plugg.

På något sett så känns bebis lite mera ”verklig” nu sedan jag gått ut med det. Av anledning till missfallet så har jag inte vågat skriva om det ifall det inte skulle gå vägen men det finns kvar. Och det kan ju gå åt skogen fortfarande, försöker att inte tänka så för då blir man dum i huvudet till slut. Jag mig ändå mera trygg nu än innan. Undertiden så har jag nästan förnekat att jag haft något där inne för att jag varit så rädd för att förlora det. Känslor som är svåra att förklara och för andra svåra att förstå. Nu tänker vi framåt!

Undra vem som gömmer sig därinne? En Emmykopia? Eller en Charliekopia? Eller liknelser med någon av de andra barnen. Många gissade på att det är en liten tjej efter att jag lagt upp första bilden på bebis. Spännande hur ni kan se det, ni måste ha superduper krafter för jag fattar verkligen inte vart man ser det. Men roligt att alla som sett tror att det är en tjej. Nästa vecka får vi veta säkert då kanske jag uppdaterar er men då får ni berätta hur ni läser av nub-teorin haha.

Nu till en fråga, har ni sett gravid vecka för vecka? Och skulle ni tycka det vore roligt om jag var med där? Någon skrev förresten att de hade sett mig i unga föräldrar? Från barnmässan i Örebro när jag intervjuade Linn Berg.Har ni sett det? Jag har inte sett det själv, måste leta på det ikväll när jag kommer hem.

stallning6

stallning7

Idag ska jag skriva ett prov, nervöst som fasen. Har inte kunnat plugga som jag önskat pga sjuka barn. Men jag gör mitt bästa och håller tummarna. Att bli nagelterapeut innefattar mer än vad många tror, förutom handens anatomi så är kemidelen inte att leka med. Sen är det bra att ha en kreativ och skapande ådra i sig för att få till det vackra.

Nu har jag lite försprång eftersom jag pluggat detta förut, handen är mitt bästa hjälpverktyg! Köpte den för över tio år sedan och fortfarande är den lika fin och tacksam att öva på.

naglar10

naglar11

naglar12

Nu ska jag stressa vidare mot Linköping, håll tummarna för mig idag så hörs vi senare ♥

Kram / Madeleine

26 svar till “Skulle ni tycka det vore roligt om jag var med där?

 1. Kajsa skriver:

  Ja det skulle vara så kul!

  1. Madeleine skriver:

   Roligt att tycker det 🙂

 2. josefine skriver:

  Jaa det vore så mysigt om du var med i GVFV! Älskar det. Kram kram

  1. Madeleine skriver:

   🙂 Kram

 3. Emilia skriver:

  Ja snälla va med i gravid vecka för vecka!! Skulle va så kul 😄 Och kul för er med att kunna titta tillbaka på graviditeten sen ❤️

 4. Angelica skriver:

  Klart du ska va med finast! <3 puss håller alla tummar idag , du är bäst!

 5. sofia skriver:

  Ja det skulle var super kul om du var med i GVFV! älskar den kanalen.

  1. Madeleine skriver:

   Vad roligt att du gillar GVFV 🙂

 6. Sara skriver:

  Såklart vi vill se dig i gravid vecka för vecka! 😍

  1. Madeleine skriver:

   Roligt 🙂

 7. Anonym skriver:

  Klart du ska vara med där!!😊😘

  1. Madeleine skriver:

   🙂 🙂 🙂

 8. Marie skriver:

  Jaaa klart du ska vara med!!!vore jättekul

  1. Madeleine skriver:

   Vad glad jag blir att du tycker det 😀

 9. Kina skriver:

  Lycka till med provet.

  1. Madeleine skriver:

   Tack snälla!

 10. Anna skriver:

  Det skulle vara jättekul om du vore med i gravid vecka för vecka! 🤗

  1. Madeleine skriver:

   Hej Anna, vad roligt att du tycker det, vad glad jag blir 🙂

 11. Lena skriver:

  Hej när kommer lilla bebisen 🙂

 12. Karin Antonson skriver:

  Jaaaa!! Åh vad kul om du skulle vara med i gravid vecka till vecka! Håller tummarna att det blir så! PS. Så fina bebiskläder ni köpt! 😊

 13. LiseLotte skriver:

  Gör du naglar redan nu ??
  Behöver du någon ”prov” docka så ställer jag gärna upp för en liten peng 😜
  Älskar naglar men mina egna försvinner/går av jämt 😢
  Hör gärna av dig i så fall.
  [email protected]

 14. Moa Hallberg skriver:

  Är jätteglad för er skull att ni ska få en till familjemedlem och det skulle vara jättekul om ni var med i Gravid vecka för vecka!
  Kram på er <3

 15. Elin skriver:

  Skulle vara så roligt med gravid vecka för vecka

 16. Lina skriver:

  Hej. Ja jag såg i programmet unga föräldrar och där är du med och intervjuar Linn. 🙂

 17. Martina skriver:

  Jaa va med i gravid vecka för vecka 😃

 18. Helena skriver:

  Jaa va kul ! va med i gravid vecka för vecka 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.