Okategoriserade

Stora starka karlar och en sleten morsa!

Ett inlägg med reklam längre ner…

Ikväll är jag sleten mina vänner. Känner mig som alla de förutfattade meningar folk brukar ha om mig hehehe. Trött, sjabbig sliten blivande tiobarnsmamma. Med fett hår, utkletad mascara och skitiga mysbyxor. Älskar mysbyxor, skiter i hur sminket sitter och många barn har jag också. Gud vad jag bara älskar att vara som jag är!

dator2

dator1

Det blev en lång dag. Med prover och viktiga genomgångar, klarade ett prov och kuggade ett annat. Skit också! Jag verkligen hatar att misslyckas, det gör väl alla. Imorgon blir det omprov, och då ska jag bara klara det. Det är så galet mycket som ska fastna i knoppen där uppe. Vi har en grym lärare också, och det är jag väldigt mallig över. På sin senaste tävling tog hon sju medaljer varav tre guldmedaljer. Så jag är i trygga men ”hårda” händer 🙂 Att bli nagelterapeut och utbildas av en utav dom bästa ska väl vara tufft!?

EmmyLou klädde ut sig idag, gick omkring och sa bus eller godis, det blev inte det senare alternativet så buset var ett faktum. Tur att jag inte var hemma haha. Blev uppdaterad mellan varven där jag satt med min kaffekopp och vässade hjärnkontoret. När är det barnen ska klä ut sig egentligen? Var det i helgen? I stå fall har vi missat det. Jag fattar aldrig vilken dag det är.

Masken har jag använt som fotoaccessoar, material till min sida www.artbyem.se, nu gjorde jag lite reklam för mig själv det måste man väl få? 

halloween1

halloween2

Apropå busiga barn, då behöver man ork. Ni vet ju att jag skrivit om Maggans all in one boost, och en del har undrat varför jag inte själv äter dom? Jo svaret är ganska enkelt, jag väntar barn. Jag är så avis på dom som kan äta dom för jag ser verkligen vilken skillnad det blivit. Framförallt har de alla blivit så himla pigga! Min mamma äter dom, Micke äter dom, några av Mickes kollegor på XL-bygg. Jajamän ni läste rätt! Stora starka karlar med riktiga arbetarkroppar. Micke har snart ätit upp en burk, dvs han har ätit tabletterna en månad. Han ska själv få recensera tabletterna här på bloggen i ett litet gästinlägg. Näringen i de tillskott som produceras är extraherade direkt från naturliga råvaror, så med andra ord är det bra grejer för kroppen. Fast i en dos som man kanske sällan få i sig i den dagliga kosten.

boost5

Är ni intresserade eller nyfikna och vill prova Maggans boost så kan jag tillsammans med Better You tipsa om att ni hittar dom HÄR!

Jag vill också bli pigg! Vad ska jag göra, inget hjälper. Trodde tröttheten skulle försvinna efter att man passerat halvtid? Jag käkar gravidvitaminer, känner ingen skillnad men jag försöker intalar mig att jag gör det. Jag borde vara proffs på det här hehe, men ni som har piggelinkurer för preggosar dela gärna med er! Jag skulle vara sååå tacksam 🙂

Imorgon ska jag till Linköping, och efter alla mina måsten så ska familjen passa på att ha lite lovmys. Om tiden räcker till så ska jag hälsa på hos min pappa och göra fint på graven ♥ Har ni lov kommande vecka?

Kram / Madeleine

39 svar till “Stora starka karlar och en sleten morsa!

 1. Muminmamma skriver:

  På måndag 31/10 är de den dagen man går bus eller godis.

 2. Muminmamma skriver:

  De är nu på måndag man går bus eller godis.

 3. Anonym skriver:

  I morgon måndag 31/10 är den rätta dagen att gå bus eller godis.

 4. LiseLotte skriver:

  I morgon måndag 31/10 är den rätta dagen att gå bus eller godis 👍

 5. Ghita skriver:

  Det är på fredag, dagen före ”alla helgons dag” som barnen ska klä ut sig. Det är då vi firar hallowen i Sverige.
  Ska bli kul att läsa vad Micke tycker om tabletterna. Är lite sugen på att testa dom.
  Här blir det höstlovshockey nästa vecka.
  Lycka till med omprovet! Kram

  1. Anna skriver:

   Näjä…31/10 är det !

   1. Kerstin skriver:

    Alla helgons afton är det i Sverige som är rätta dagen.

    1. Helene skriver:

     Halloween och allhelgona har inget med varandra att göra. Deg är alltid 31/10 (är från USA)

    2. Anna skriver:

     Kerstin….halloween och alla helgons har ingenting alls att göra med varandra. Det står ju till och med i svenska almanackor att halloween är idag 31/10…så vad är funderingarna undrar jag?

     1. Kerstin skriver:

      Fel läs länken under. I Sverige har vi sen vi började göra firat på all helgons afton

    3. M skriver:

     Helt fel.

   2. Ghita skriver:

    Eller inte…..
    Googla på vett och etikett om när man firar hallowen i Sverige.

 6. Millie skriver:

  Alltid 31 oktober, oavsett veckodag! Så imorgon alltså!

 7. Evanessé skriver:

  Ja men alltså den tröttheten, jäsp! Nu kunde jag knappt sova på tre månader (satt upp då jag hade för stor mage) men just där vid halvtid och innan, man kunde stå och sova nästan.

  Jag åt folsyra och järntabletter (alltså ingen kombo) utan separat. Gör du det? Det blir så lite av allt i dessa multivitaminer.

 8. Emma skriver:

  Imorgon 31/10 är det barnen ska gå bus eller godis 😄👻🎃

 9. Ghita skriver:

  I USA är det alltid Hallowen den 31/10 men inte i Sverige. I Sverige firar vi dagen före ”alla helgons dag”, som alltid är en lördag. På fredag den 4/11 är det dags för ”bus eller godis”.

 10. Fanny skriver:

  Tröttheten kan bero på sköldkörteln, be bm om ett prov. Jag uppräckte att jag hade en underfunktion av min när jag väntade nr 4, som nu är 6 månader 😍

 11. Svea skriver:

  Hej! I Sverige går man bus eller godis dagen före alla helgona, alltså på fredag 🙂 Trodde det var 31/10 som i USA men nu har jag läst på och lärt mig 🙂

 12. S skriver:

  I USA firar de alla helgona 1 september o halloween 31 okt. Men eftersom vi alltid firar alla helgona första lördagen i nov istället så blir vår halloween fredagen före, alltså på fredag.
  http://www.vett-och-etikett.com/vett-och-etikett.asp?tips=-Halloween

 13. Malin skriver:

  Jag själv är med gravid i v15 å så fruktansvärt trött hela tiden. Mår kasst mesta hela tiden känns de som. Har ju inga tips men får du in några får du gärna dela med dig:)

 14. Linda Andersson ❤️ skriver:

  Reklaminlägg nedan 😂! Ha ha du ÄR bäst!!! Här har ungarna klätt ut sig sedan i fredags o håller på flera dagar! Jag kopplade ur ringklockan till dörren till slut. Palla! Vissa ungar ringer på utan att ens vara utklädda, sträcker bara fram en påse framför näsan 😳! Men till nåt helt annat… Visst är det skönt att bara se ut hur man vill. Bara skita i vad andra tycker o tänker. Det är då man mår som bäst själv 😊! Det är senaste åren jag börjat strunta i vad andra tycker o tänker. Det är såååå skönt!!! Ha det bäst Madde ❤️

 15. MB skriver:

  Har läkare konstaterat nån brist hos dig. Annars gå och testa. När jag gick med sista barnet var jag så trött att det var som att gå i deg. Förutom blod/järn brist upptäcktes att jag hade B12 brist. Efter det fick jag Sprutor och det är som att få ett nytt liv. Vitaminer behöver man bara tillsätta OM man har brist på nåt.

 16. Kerstin skriver:

  I Sverige är det nu på fredag alltid alla helgons afton. Halloween betyder alla helgon. I usa är det alltid den 31 oktober.

 17. Malin skriver:

  Det är idag måndag man klär ut sig. Ingen annan dag. Ska man anamma seder från USA så ska det göras som i USA också. Punkt.

 18. Helene skriver:

  Det är alltid 31/10 och har inget att göra med allhelgona.

 19. SB skriver:

  ”Bus eller godis” är dagen före ” alla helgona” som vanligt, alltså i USA idag och i Sverige på fredag.

 20. Millie skriver:

  Har aldrig hört att man går en annan dag…nästa helg firar vi INTE halloween, pumpan och dekorationerna är borta och kommer barn då blir de utan godis för det hade vi i helgen. Punkt.

 21. Millie skriver:

  Dessutom står det klart och tydligt HALLOWEEN idag 31 oktober i min SVENSKA almanacka!

 22. SB skriver:

  I USA är ”bus eller godis dagen” dagen före alla helgona, precis som i alla länder som firar. Så om vi ska fira som i USA blir det dagen före alla helgona, på fredag 😉 Men jag tar emot alla barn oavsett vilken dag det är, jag är ju inget monster…ha ha

 23. MB skriver:

  Här har varit fester och utklädda den helg som gått
  Allhelgona är till helgen och den ägnar vi åt tankar till de som lämnat oss men än hellre med omtanke om dem vi HAR kvar.
  Halloween, detta amerikanska påfund är alltid den 31/10
  Jag tycker vi ska ha nästa helg i lugn och ro.

  1. Millie skriver:

   Precis så tänker Jag också. Då tänker jag tända ljus och tänka på de nära och kära dom lämnat oss. Vill inte ha fest, glam och monsterbesök då. Älskar halloween annars men för mig är det nu och inte nästa helg, två skilda saker!

 24. Charlotte skriver:

  Vilken tur att så många har skrivit när Halloween är. Va rädd jag skulle missa det😉

 25. Caroline skriver:

  Hejsan! Kan du inte berätta mer om nagelutbildningen? Behöver man några förkunskaper?

 26. Hoppas det gick bättre idag vännen! Puss & Kram <3

 27. MT skriver:

  Hej Madde! Halloween firas idag, den 31/10. Jag blir jätteirriterad på föräldrar som släpper ut sina barn att ”busa” under Allahelgona-helgen. Den helgen är till för eftertanke och att minnas de som inte längre finns med oss… ❤️ Det borde alla föräldrar lära sina barn!

 28. Lizette skriver:

  Det är på fredag barnen går bus eller godis. I Sverige gör man inte det idag som i USA.

 29. Anna skriver:

  I den här tråden kan man ju se bara konstatera att det är bättre vi svenskar håller oss till våra egna högtider och slutar försöka ”hämta” hem nya. Känns ju som en rätt värdelös innehållslös sak att fira när vi inte ens vet när den ska firas, när svenskar inte kan enas om det så det ska firas i en vecka på olika dagar 😂

 30. Hanna skriver:

  Jag kan tipsa om en gravidvitamin som funkade på mig, tröttheten försvann direkt! ”mammavital” från Alphaplus.
  Jag käkade fyra per dag och mådde prima från det att jag började!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.