Okategoriserade

Var dig själv för annars finns det ingen som du!

Reklam för litenleker.se

Började dagen med att slå in julklappar, nu är vi i princip klara! Känns sååå skönt! Vi har en julklapp som står på Micke jobb som vi hämtar på julafton. Vet inte om det är barnen eller om det är pappa Micke som längtar mest efter att få leka med den julklappen 🙂

När vi var i Örebro på barnmässan så fanns det en utställare med stora leksaksbilar som barnen kunde sitta i som dessutom hade fjärrkontroll, där hängde Micke och barnen en del. Nästan hela tiden! Vi har kikat efter just en sådan bil men eftersom de kostar en del så ville vi vara säkra på vilken vi skulle köpa.

Så nu vet vi vad vi gör på julaftonkvällen! Kör runt runt. Man kan spela musik i bilen, det finns tuta, lampor och infällbara backspeglar. Allt är väldigt likt bilen i verklighet, men så kan man också styra den med kontroll. Verkligen WOW eller hur hehehe (pappan jublar).

Har ni inte hunnit köpa alla julklappar så vill jag i samarbete med litenleker.se tipsa om att du fortfarande kan beställa hos dom idag. Himla bra faktiskt! Jag vet själv hur det är att få ihop allt, man hinner inte alltid. Dessutom så är det ganska skönt att välja att handla klapparna på nätet för att slippa ge sig ut i julstressen.

Ni kommer direkt till sidan genom att klicka direkt på bilden nedan eller klicka HÄR! 

Jag har köpt en julklapp till mig själv. Bästa jag gjort på länge för mig själv är att ta mera hand om min hy. Alla produkter man smetar in i ansiktet, allt smink. Man tänker inte riktigt på hur mycket det förstör huden om man inte använder skonsamma produkter. Att byta till mineralsmink, undvika att somna med klet i fejset på kvällarna och mellan varven göra ansiktsmasker har hjälp mig såååå mycket!

Häromdagen så stormade jag in på Åhlens med tre mindre glada barn i vagnen. Trötta och tjuriga, gnälliga och jobbiga. Ni fattar vad jag menar. Jag visade upp bekymmersrynkorna och tittade på barnen och bad om mirakelkräm som inte kostade skjortan. Alltså det där är ju en hel djungel, vilken ska man tro på? Vilken funkar? Hon frågade lite om min hy, tittade och presenterade CLINIQUE. Nu finns de säkert de som skrattar åt mig men nej jag har ingen större koll på just det här.

Jag köpte det direkt! Bra säljare eller annars kanske hon bara ville bli av med mig och de skrikandes barnen hehe. Har använt det några gånger och min hy känns faktiskt mycket bättre! Inga torra fläckar och hud som ”flagar”.

Tack tjejen på Åhlens i Linköping! Trots skrikiga barn och tjugo pers i kö så tog du dig tid och prickade rätt!

Något annat jag skulle vilja lysa upp vintermörkret med är några väl valda och fina ord som Engla-Freja fick med hem från skolan. Var dig själv för annars finns det ingen som du ♥ Den här världen kan vara så grym och falsk på många olika sätt. I slutändan så handlar det bara om en själv och de man har närmast, inget annat är viktigt. Man ska alltid vara sig själv, ingen blir lyckligare för att de bygger upp en fantasivärld eller vill vara som någon annan. Mycket klokare, coolare och finare att vara sig själv som man själv vill och är.

När jag tänker tillbaka på det gångna året och ser mig omkring så inser jag det mer är någonsin. Vissa människor kommer och går, situationer blir till erfarenheter, vänskap blir till kärlek och jag mår bäst av att vara mig själv oavsett vad andra tycker och tänker. Jag har det senaste året lärt mig så mycket om mig själv, och om andra. Det har fått mig att växa som människa!

Ibland får man sträcka lite extra på sig, rak i ryggen och inse att framtiden blir vad man formar den lite till. Jag är otroligt tacksam för min familj, och det är det viktigaste för mig!

Kram / Madeleine

PS. Har fått till mig att det varit problem med att kommentera, det ska vara fixat nu och verkar funka igen 🙂 

11 svar till “Var dig själv för annars finns det ingen som du!

 1. Mammalinda skriver:

  Hoppas att ni får en härlig och mysig jul allesammans! Vi försöker både njuta och mysa, samtidigt som allt ska bli färdigt!
  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

  1. Madeleine skriver:

   Tack detsamma fina Linda KRAM!

 2. Angelica skriver:

  Kloka engla! <3 visst stämmer det, och heller få nära vänner än mångs falska ! Puss jag måste testa mirakelkrämen!!! Tack för tipset!!! 🙂

 3. Tolv skriver:

  Det är inte bara problem kommentera, både din och Mirkas bloggar tar ”hundra år” på sig att ladda upp ett inlägg. Är det reklamen som måste laddas eller lägger ni in för stora bilder. På mobilen låser det sig ibland. Ganska töligt.
  Men petitesser

  God Jul till er

 4. Madde skriver:

  Vi gav våra elever varsitt hjärta där det stod du är fantastisk, snäll, rolig och omtänksam sen stod det även tack för en mysig termin 🙂 Nu till julen är det extra viktig att lyfta barnen lite extra men även i vardagen berättar vi för våra elever hur fantastiska de är och att de är speciella :)9

 5. Mia skriver:

  Testa deras serum i samma serie, toppenbra!
  God jul!

 6. Fia skriver:

  God jul till dig Madde och till hela fina familjen! Så mysigt att följa er via bloggen och att få titta in hemma hos er.. Hoppas ni får en underbar julhelg! kram

 7. Ida skriver:

  Vilka supersnygga naglar, GOD JUL till hela familjen.

 8. Zaga skriver:

  Vi tog och lämnade både jul, julfix och kyla hemma och drog söderut. Blir vanligare och vanligare faktiskt.
  I mitt tycke alldeles, alldeles underbart och barnen klagar inte heller.

  God Jul 🎄🌲

 9. Familjenoinredning (på instagram) eva Karlsson skriver:

  Såå mkt kloka ord 👍😍

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.