Okategoriserade

God Jul!

God Jul fina ni ♥ Har jag talat om för er att jag blir glad när kikar in här? Det gläder mig enormt, och jag hoppas sååå mycket att ni, alla mina följare haft en precis lika kärleksfull jul som jag har haft.

Jag brukar inleda det här inlägget med exakt samma sak varje jul, ni vet ”tomten är far till alla barnen” och barnens alla fäder kommer hem till oss och kaoset är igång precis som i filmen och precis samma visa varje år hehehe. Förra året såg det ut såhär på julafton, klicka HÄR! 

Jag är oerhört tacksam för alla relationer och att alla vi kan träffas och umgås. Det är viktigt för barnen att man kan föregå med gott exempel (även om det skulle varit svårt) och hålla god min och kunna dra ett streck över gammalt ”groll”. Jag kommer alltid känna kärlek till mina ex, mina barns fädrar. Och om bortser från allt som kommit emellan någon gång så har man ju på ett eller annat sett haft något väldigt fint ihop en gång i tiden. Man får försöka tänka så. Och jag har faktiskt inget ont att säga om mina ex, vi kan umgås utan några tjafs och vi trivs i varandras sällskap som goda vänner. Otroligt skönt ska jag tillägga. Barnen blir glada av det också.

I år blev det ingen ”tomten är far till alla barnen” jag var tvungen att lyssna på kroppen. Jag har varit sjuk en längre period av influensan, usch fifan så hemskt det varit! Jag fattar exakt vad de menar med mancold nu kan jag säga 🙂 Och vid minsta lilla ansträngning så har jag nu fått sammandragningar, onda sådana. Så i år blev det att fira ”själva” utan alla andra pappor och deras nya. Mormor och morfar kom hit en stund, vi åt julbord, öppnade paket och åt ännu mera.

Oliver var tvungen att dela på sig som alltid vi jul, men det var mysigt att ha honom här halva dagen. Han fick öppna sina paket före alla andra innan han skulle åka. Tuvis tyckte synd om Oliver som missade tomten. Rackarns också! 

Innan Oliver åkte så (LÄS!) tvingade jag barnen som alltid vid varje jul att ta en bild ihop på oss alla. Ja det blev som det blev. Det händer en gång om året att man får en bild på alla samtidigt. Hahaha allas miner hahaha 🙂

Sedan tyckte jag att jag hörde någon smyga omkring utanför huset och då minsann samlade alla barn vid fönstret för att se om det var tomten som smög omkring. Som tur var så var det ju det. EmmyLou blev livrädd för tomten, hon gillade inte riktigt den typen. Men alla andra skrattade och ville att tomten kunde stanna för gott.

iuhwprdgiuhpeiruhg

Efter att tomten åkt så blev blev julklappsöppning och efter det smarrig efterrätt. Sen svimmade jag i soffan helt slut! Barnen har lekt med alla sina klappar och jag tog mig kraft att städa undan. Micke skruvade ihop tjejernas kök, ni kan ju gissa om de blev glada.

Ska visa upp lite av klapparna imorgon, Mickes blev den mest uppskattade (enligt honom själv)! Han nyper sig i armen och undrar om det sant ♥ Jag har fått nagelprylar wiii!

Nu laddar vi om för mera firande imorgon hemma hos mormor, då får jag krama på mina brorsor. Tur att vi får sovmorgon.

Ta hand om er så länge så härs vi imorgon.

Kram / Madeleine

14 svar till “God Jul!

 1. Jenny K skriver:

  God fortsättning på julen🎅🎄🎁. Ni ser ut att ha haft en mysig julafton☺️ Förstår att du var helt slut sen på kvällen efter att vart sjuk en längre tid o gravid på det.
  Ja är själv sjuk,rätt illa kroniskt sjuk,sen ja väntade min dotter-96,och hur trevligt,mysigt o kärleksfullt det än är att fira en sån här helg tillsammans med sina nära o kära så är ja bedövande sliten/utslagen efteråt,Ja däckade på soffan sååå trött igårkväll o trodde ja skulle somna på stört,men blev endast en halvtimme efter många timmars vridande o vändande i värk. Även grämt mig för att ja inte fått fram alla tomtar som ja skulle velat,inte ens julgranen kom upp. Men det blev julafton ändå o det viktigaste är ju ändå att man har sin familj omkring sig o har det trevligt o mysigt tillsammans. Hoppas du kan få en natt med välbehövlig sömn o en skön sovmorgon så att du sen kan ladda upp för julfirande idag med. God jul-kram🎅🎄🎁.

 2. Johanna skriver:

  God jul till din fina fina familj Madde! Underbart att se bilden på dig och barnen, vilken lycka det är att ha barn ellerhur😃❤️ Hoppas ni får en fantastisk juldag🎄🌟 Kramar till er alla

 3. Malin skriver:

  Ja usch, den tomten skulle jag också blivit rädd för. Hoppa över masken nästa gång.

 4. Ellen skriver:

  God jul på er 🎅🏻🤶🏻

  http://www.nouw.com/Fruandreasson

 5. Pa skriver:

  Stackare som får sammandragningar..hoppas inte det är farligt.oj vad stora dina killar blivit!!bor de hemma?
  God fortsättning på julen

 6. Kina skriver:

  Hej Madde.
  Tack för bilden på dig och alla barnen. Ta hand om dig. God fortsättning.

 7. Hanna skriver:

  Vilka fina bilder! Du har så fina barn och så vackert och juligt hem! Hoppas du kunnat vila mer idag ☺! God fortsättning

 8. Emelie skriver:

  God fortsättning!
  Hade varit kul med ett inlägg om vem som är pappa till vilka barn 🙂 har alltid trott att Micke var pappa till alla😂

 9. Mammalinda skriver:

  God jul fina ni! Vilka härliga bilder! Och jag älskar killarna julstrumpor!! Så fina! Så skönt att använda engångstallrikar för att slippa all disk. Vi hade så mycket mat att ett helt bord inte räckte i år. Jag fick springa upp på vinden för att hitta ett litet sidobord! Galet mycket!!

  Hoppas att du är friskare nu!
  Många kramar
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

  1. Madeleine skriver:

   Tack <3

 10. Anette skriver:

  Nu har det gått många dagar utan uppdatering hoppas det inte har hänt något 😯

 11. Hanna skriver:

  Hej och god fortsättning och gott nytt år! Bilderna är som alltid jättefina med dina underbara barn och ditt sinne för ljus och skärpa. Hoppas du mår bra och att nyåret var festligt och/eller mysigt. Kramar

 12. Camilla skriver:

  Otroligt fina barn ❤️ Du är grymt duktig! Gott nytt år på er 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.