Okategoriserade

Det är så jag låter alltså!?

Dagen blev inte alls som jag tänkt. Har haft en skitdag, och sådana får man ju räkna med ibland. Och när jag säger skitdag så menar jag inte att hela dagen varit dålig, men nja jag har gått och irriterat över att saker och ting inte blir som jag vill att dom ska bli. Insåg just att jag lät lite som en obstinat skitunge men det struntar jag i! Dagen hade gärna fått varit bättre om man säger så.

Buster fick sig en dusch idag, hela han såg ut som en stor såpbubbla. EmmyLou hjälpte till att hälla schampoo jag kan mamma, jag hjälper honom att tvätta håret. Buster är duktig kille och håller huvudet bakåt när jag sköljer. Sötmajan, det är så jag låter alltså 😉 Kommer ni någonsin på er själva med att ni låter som era mammor och pappor gjorde? Och att era barn tar efter er? Jag kan bli så full i skratt ibland när jag hör mig själv, herregud jag låter precis som min egna mamma. Och mina barn som mig hahaha!  (Jag skulle givetvis ha fotat för det såg för roligt ut, men jag vågade inte ta ut kameran i vattnet)

Först borstade vi nallebjörnen, det såg ut som om det låg en halv hund bredvid Buster i trädgården när vi var färdiga. Det fascinerade barnen. När hela makeovern var över skuttade Buster omkring som en tok, jag tror han tyckte det var ganska skönt faktiskt.

Mathilde-Isabelle har haft lite magknip under eftermiddagen och kvällen. Usch vad jag tycker synd om henne när hon får ont, hon blir liksom otröstlig. Inget man gör får henne lugn. Nu sover hon gott och jag hoppas att hon får göra det hela natten tills det är dags för mat och blöjbyte igen.

Undrar just om det kan vara något jag ätit som fått henne att reagera såhär? Micke tror det är tänder på gång, hoppas han har fel. Tycker det kan vänta lite, hon är ju bara liten bebis ♥

Bjuder på några gamla bilder på tjejerna, de är så fina. Mina vackra tjejer! Hoppas dagen blir bättre imorgon, lite gladare och piggare!

Kram / Madeleine

 

8 svar till “Det är så jag låter alltså!?

 1. Angelica skriver:

  God morgon min fina. Hoppas du får en bättre dag idag ❤️ Love you! Puss

 2. Mona skriver:

  Så fina tjejer och så roligt och se att du alltid klär dem så fräscht och fint.

 3. Majsan skriver:

  Sååå fina bilder!! Du är verkligen duktig på att fotografera.

 4. Katja skriver:

  Du är fantastisk att fotografera och underbara motiv har du ju!

 5. Katja skriver:

  Underbara bilder! Jag njuter av att titta in varje dag!

 6. Karin skriver:

  De bilderna är ju underbara!😊❤

 7. Christina skriver:

  Du är expert att få fina och bra bilder. Vilka fina kläder barnen alltid har.

 8. Johanna skriver:

  Hej! Fina bilder på fina tjejer 😊 Alltså…HUR lyckas ni hålla så hundhårsfritt hemma hos er??? Trots såna där borstningar som du skriver om där det verkligen ser ut som man borstat bort en halv hund, så har vi alltid sjukt mycket hundhår precis ÖVERALLT och jag skulle nog seriöst kunna dammsuga konstant och ändå skulle barnen bli fulla i hundhår om de vistades på golvet…Det ljuva livet som retrieverägare liksom 🙄🙈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.