Okategoriserade

Världsberömd vagn och jag älskar pepparmint!

Annonssamarbete med Babyzen YOYO+

Som utlovat så kommer här lite info om YOYO+ 6+. Jag är totalt såld på dessa YOYO vagnar, älskar dom verkligen! Först och främst skulle jag vilja dementera att detta enbart skulle vara en resevagn för det är den verkligen inte bara. Den är perfekt att använda redan från födseln, perfekt att ha med till bb och tar ingen plats alls. Den är liten, smidig och väldigt ombonad för bebis att ligga i. Som nyförlöst är det också perfekt då man inte vill bära på ett tungt babyskydd. Det är väldigt smidigt att sätta ditt babyskydd med hjälp av adaptrar direkt på YOYO+ vagnen, och eftersom man ska undvika att ha sin bebis allt för länge i ett babyskydd så kan du också välja att bädda ner hon eller han i vagnen.

Jag tyckte det var guld värt att ha Mathilde-Isabelle i YOYO+ vagnen på förlossningen och bb och jag kunde rulla med henne överallt utan problem eftersom vagnen är så smidig. Eftersom det dessutom hade härjat  otrevliga smittor på bb-avdelningen några veckor innan vi fick barn så kändes det extra tryggt att ha med oss våra egna grejer. Ni kan se mera bilder från liggvagnen HÄR! och HÄR! (förlossningsberättelsen) och HÄR! 

Förra veckan så besökte jag huvudkontoret REIREI för att hämta en YOYO+ 6+ till de större syskonen. EmmyLou är duktig på att gå längre sträckor, Tuva-Li också men i situationer där vagn behövs (vilket är väldigt ofta med närmare eftertanke) så är jag toknöjd och superglad över våran YOYO+. EmmyLou som har varit väldigt förtjust i Mathilde-Isabelles vagn jublade över att få en egen. Och med facit i hand så använder vi dessa vagnar i nio fall av tio när vi är iväg. Den stora vagnen tar allt för mycket plats i bilen så vi får inte plats. Är man dessutom iväg på en weekend eller bara ska iväg handla och bagageutrymmet behövs så är YOYO+ det enda bästa och möjliga alternativet.

Nu är ju vi en stor familj och kräver en större bil, vilket också i nästan alla fall betyder att vi knappt har något bagageutrymme om man inte har en stadsbuss att brumma omkring i vilket vi inte har hehe. Men en sjusitsig bil har oftast inte så stort bagage som man kanske tror. En vanlig femsitsig bil har nödvändigtvis inte heller så mycket utrymme och har man flera barn så vet ni ju att logistiken kring packning kan krångla till det. YOYO+ tar ingen plats, inte ens två stycken YOYO+ 🙂

Vi kan åka överallt, vara ute och gå och blir de minsta trötta så behöver vi inte känna oss begränsade av att vi måste ta oss hem för att vi inte har plats för barnvagnar. När vi är i affären så kan jag ha de större barnen i/på vagnen med hjälp av den smarta stå- och sittbrädan som man kan fälla upp när man inte använder den, eller ta bort den om man önskar det. Man kan också klicka bort sittdelen så det bara blir en ståbärda om man tycker det är bättre. VI kommer fram överallt, tom med i trånga utrymmen pga vagnens smidighet. Den är lättkörd och följsam, det gillar jag!

YOYO+ 6+ framåtvänd, från 6 månader

Fällbar sits med multiläge
Bekväm sittdyna med tjock vaddering och 5-punktsbälte
Praktisk förvaringsficka på baksidan av suffletten
Regnskydd, väska och vadderad axelrem ingår
Avtagbar klädsel, maskintvätt

Utöver detta erbjuds:

Liten och kompakt, mäter endast 52 x 44 x 18 cm hopfälld. Ryms i de flesta utrymmen och på kabinhyllan.
Testad och godkänd till 18 kg i sitsen
Varukorg med maxvikt 5 kg
Enhandsgrepp vid hop- och uppfällning samt körning
4-hjulfjädring och exklusivt ”soft-drive” system: inget behov av att låsa de främre svänghjulen
Hjul med högkvalitativt, slitstarkt material (PU Foam)
Bilstolsadapter, växla från bil till YOYO+ med ett klick*
Total vikt 6,2 kg
Välj mellan vitt eller svart chassi och klädsel i färgerna: svart, grå, blå, röd, rosa, sand, pepparmint och ginger.
* Kompatibla bilstolar: BeSafe iZi Go & iZi Go Modular, Bébé Confort Pebble & Pebble Plus, Cybex Aton Q and Maxi-Cosi CabrioFix, Pebble & Pebble Plus

Som ni ser på bilderna så är sitsen på YOYO+ 6+ stor och rymlig. EmmyLou är 3 år och Tuva-Li är 5 år och sitsen passar likväl till storasyster som till lillasyster. Och bäst av allt är att man kan använda den från 6 månader. Så i slutet av september ska Mathilde-Isabelle får premiäråka även sittvagnen 🙂 Totalvik för sittvagn med ståbräda är 43 kilo!!! Hur galet bra är inte det. Vikt i sittdel 18 kilo, vikt i varukorg 5 kilo och vikt på ståbrädan 20 kilo! Grymt! Och hur snygg är inte den här färgen!? Jag älskar grönt och den här pepparmint färgen är to die for ♥ Och ni ser ju att jag matchar både mig själv och kidsens kläder med vagnen, till och med bakgrunden hahaha thats me!

Nöjd tjej!

Tjejerna charmade på kontoret 🙂 

Babyzen YOYO+ fungerar alltså från nyfödd med liggdel och med kompatibel bilstol. Efter 6 månader byter du klädsel på chassit till sittdel och använder vagnen upp till småbarnsålder (maxvikt 18 kg). YOYO+ är perfekt för stadsfamiljen och smidig för resenären.

Många undrar vad vagnen kostar? Den är alla gånger sååå prisvärd och jag rekommenderar den till alla jag känner. Babyzen YOYO+ Ram & Sittbas är världsberömd för sin magiska hopfällning och för hur liten den kan bli och det går att skryta med hur många gånger som helt tycker jag och priset inte är så blodigt heller så bättre kan det ju inte bli 🙂

Bara själva vagnen (med chassi, hjul-såklart, varukorg, sittbas, ryggstöd, sufflettbågar, axelrem, förvaringspåse och regnskydd till sittdel) kostar 3200kr.
Sittdelsklädseln kostar 799kr (sufflett och dyna), och liggdelspaketet (med liggbas m sufflett, huvudkudde, suffletbågar, madrass, footsack och regnskydd till liggdel) kostar 2200kr.

Vill ni läsa mera om babyzen YOYO+ vagnarna så kan ni göra det HÄR!  Och har ni mera frågor så ställ din fråga i kommentarsfältet så LOVAR jag att svara på alla frågor 🙂

Kram / Madeleine

20 svar till “Världsberömd vagn och jag älskar pepparmint!

 1. Sara Gunnarsson skriver:

  Min son är 4år och väger ca 22kg. Han orkar gå en hel del men ska åka själv på stockholmssemester med honom och är då sugen på en lite nätt vagn som ändå är snygg och praktisk. Skulle du rekommendera denna vagn trots att han passerat maxvikten? Tänkte när du körde Tuva-Li att den kanske pallar mer än man tror. Känns lite osäkert att betala flera tusen för en vagn som man egentligen vet inte är till för rätt vikt. Sen 5 punktsbältet känns det som det är långt nog för större barn eller blir de mer hålla fast känsla? Hur upplever du ryggstödet lutning? Sitter de rakt i ryggen eller är det smålutat så det blir en ansträngd känsla? Har du kört på kullersten och upp och ner för trottoarkanter? Hur upplever du de små hjulen? Många frågor men är så sugen på vagnen men ingen butik där jag bor som har den inne. Tacksam för svar 😃

  1. Madeleine skriver:

   Hej Sara, jag kan definitivt rekommendera denna vagn till din fyraåring. Vagnen klarar absolut mer än rekommenderat skulle jag säga. Totalvikten inräknat med varukorgen som tar 5 kilo och ståbrädan som tar 20 kilo och sittdel som rekommenderat tar 18 kilo – alltså totalt 43 kilo så tänker jag att vagnen tål mer än 18 kilo som sittvagn.

   Var tvungen att testa med min Colin nu som är sju år och väger 29 kilo. Nu gick jag bara omkring med honom inomhus (han tyckte jag var knasig haha) och även om det såklart blir tyngre att dra på honom så funkar det. Så nog tror jag att det kommer funka med din fyraåring 🙂 Barnvagnstillverkaren måste nog ha en rekommenderade vikt till konsumenterna för att försäkra sig vid ev skador osv.

   Tuva-Li väger 19,4 kilo och henne kör jag utan problem i vagnen och bältet funkar utan ”hållafastkänsla” 🙂

   Jag har kört på kullersten, lade ut det på instagramstory för någon vecka sedan. Funkar där med, det enda är att det kan bli lite stötigt för bebisar om man har YOYO vagnen som liggvagn. Till större barn som väger mer så blir det inte lika stötigt. Vill du ha exakt lutning så på ryggen så kan jag forska fram det, men jag förstår hur du menar och tycker det är helt okej. Jag har upplevt att både Emmy och Tuvis sitter ganska rake i ryggen. Liggläget är perfekt!

   Synd att du inte har en butik i närheten som du kunde testa hos 🙁 Jag älskar verkligen min vagn <3

   1. Anna- Leos mamms skriver:

    Hej!
    Detta gällande vikten, det är så att vagnen endast är testad och godkänd upp till 18 kilo, men jag tror också den klarar av mer! Om barnvagnstillverkaren vill ha en högre testad maxvikt får de betala mycket mer till de som testar vagnarna! Så därför skriver de 18kilo som maxvikt!

    /Anna

 2. Jenny skriver:

  Låter lika smidig som vår Britax smile. Fast vi sätter babyskyddet på chassit utan adaptrar.

 3. Anette Lundström skriver:

  Du måste skrivit fel, att vagnen väger 43kg,

  1. Madeleine skriver:

   Med totaltvikt 43 kilo menar jag att vagnen klarar 43 kilo totalt 🙂 Alltså sittdel tar 18 kilo, varukorg tar 5 kilo och ståbrädan tar 20 kilo 🙂 Vagnen väger 6 kilo om man jag inte misstar mig. Låt mig återkomma med det, men är ganska särk på att det är 6 kilo.

 4. Trebarnsmamma skriver:

  Vagnen verkar så smidig! Har två barn i vagnsålder fortfarande o undrar Hur den var att köra med ståbräda? Fick du gå bredvid o styra eller kunde du stå bakom?

 5. Mickan skriver:

  Vilka snygga kläder du har! Vart kommer klänning och kofta ifrån? 😊

  1. Madeleine skriver:

   Tack Mickan 🙂 Klänningen och koftan kommer från H&M…

 6. Felicia skriver:

  Har vagnen till min 5 veckors, älskar den. Den är så smidig att köra och framförallt liten när den är ihopfälld. Har en bugga också som i princip har stått orörd sen jag köpte yoyon. Bästa köpet!

  1. Madeleine skriver:

   Hahaha jag vet precis, har ju också en bugga som i princip bara står 😉

 7. Anonym (tre) skriver:

  Hej hur funkar vagnen med ståbräda? Står du bakom eller bredvid när du kör?

  1. Madeleine skriver:

   Man kan stå både bakom och bredvid. Mycket pga av att handtaget är så bra tror jag. Vagnen funkar att köra med enhandsgrepp också 🙂

 8. Ghita skriver:

  Kan man ha sittvagnen bakåtvänd också, eller bara framåtvänd? Små barn ska ju helst inte åka framåtvända förrän i 2-års åldern.

  1. Madeleine skriver:

   Nej sittvagnen är framåtvänd endast. Det viktiga när man har barn framåtvända är att man tänker på att interagerar med sitt barn. En del studier som gjorts säger att språkutvecklingen och tryggheten kan hämmas annars. Man har givetvis en helt annat uppsikt över sitt barn om man har det mittemot men samtidigt ser barnet mera om det åker framåtvänd. Sen ligger det mycket i hur man är som förälder tror jag. Det är alltid bra och oerhört viktigt att prata med sina barn.

   Hur gör de i andra kulturer där mamman bär sitt barn i sjal på ryggen hela dagarna? Tror inte de är underutvecklade för det. Mycket kärlek och prata med sitt barn sen spelar det nog ingen roll hur de åker i barnvagnen <3 Men det skulle vara toppenbra om de utvecklade vagnen så man kan välja hur man vill ha barnet 🙂

   Däremot är det viktigt att barn åker bakåtvända i bilen, men det är ju en helt annan sak.

 9. Frida skriver:

  Den ser väldigt smidig ut men jag är tveksam om den skulle överleva en långpromenad här ute på landet 🙂

 10. Karin skriver:

  Jag undrar hur vagnen funkar på grusväg?
  Undrar också över det där att ett så litet barn åker framåtvända, jag har hört och läst att de inte ska det, för det blir för mkt synintryck för de då när allt liksom rusar emot dem. Det blir för mkt för deras hjärnor =(
  Men jag håller med att vagnen verkar himla smidig att ha med sig, och som du skrev att ex ha och köra med inne när de är nyfödda.

 11. Helena skriver:

  Lite sugen blir man allt!
  Kan du inte ta en bild på vagnarna hopfällda i bilen? Det där med plats i bilen är ju ett ständigt problem…

 12. Madde skriver:

  Föddes dina barn utan ben? Ingen av dom verkar kunna gå, utan du måste ha vagn till alla. Suck

  1. Madeleine skriver:

   Suck – Att det finns så korkade människor som du som ens måste fälla en sådan kommentar! För information så har alla mina barn börjat gå extremt tidigt, för tidigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.