Okategoriserade

Tänka lite på sig själv!

Annonssamarbete tillsammans med bubbleroom.se

Inte ofta det händer men när det väl händer så känner man sig tusen gånger fräschare. Morsan hoppade i en klänning och slängde på sig fejset, halleluja det var inte igår. WOW mamma vad fin du är! Mina små charmtroll så gulliga de är när de överöser mig med komplimanger. Det är lätt att man glömmer bort sig själv när man är mitt uppe i bebistiden. EmmyLou var fascinerad över att mamma kunde få lockar. Lika lika som mig mamma. 

Jag beställde lite kläder till mig själv från bubbleroom.se förra veckan, det var på tiden! Oftast så är det ju barnen som står i fokus, men nu kände jag att det var på tiden att jag tänkte lite på mig själv.

Jag gillar kläder som man kan kombinera både till vardags och till fest. Happy Holly är ett märken från bubbleroom som är tacksamt i båda avseenden. Snyggt, bekvämt och fint både till vardags och när man vill vara lite festligare. En hel outfit utan att bli ruinerad dessutom! Och vet ni det jag älskar allra mest, och håll i er nu! Det finns i alla storlekar wohooo 🙂 Fan vad jag gillar det! Nu svär jag lite (kanske för att jag är lite extra kaxig efter några glas vin hoho) men visst fasen är det bra!? Från stl 32/34 upp till stl 52/54 åh vad jag gillar Happy Holly ♥

Klänningen heter Renate Dress,  skrynkelfri trikå med fin lyster och har en smickrande dragkedja framtill (mycket praktisk om man ammar!) 299kr som hittat! Tröjan heter Tove Cardigan och är en Jacquardstickad kofta som är öppen. Den passar likväl till klänning som till ett par schyssta slitna jeans, eller varför inte till ett par finbyxor och höga klackar. Den kostar 499kr. Jag har stl 40/42 i både klänningen och koftan. Skulle säga att de är normala till faktiskt ganska tacksamma i storlek.

Ni hittar kläderna HÄR! Och det finns så mycket fint från Happy Holly som jag tycker ni ska titta lite extra på. Jag beställde faktiskt en fuskpäls också, ska visa er vid tillfälle. Den är rosa och fodret är i matchande färg. Sååå fin!

Hoppas ni gillar mina små tips! Jag älskar kläder och jag kommer mellan varven att börja flika in dagens outfit 🙂 Kanske börja köra några ”hauls” hehe, guud vad ungdomligt känner jag!

Hoppas ni har haft en fin och underbar helg! Det är ni värda 🙂 Jag ska mysa ner mig i soffan, pussas lite och sedan kicka igång den nya veckan med en jäkla massa nu energi ♥

Kram / Madeleine

22 svar till “Tänka lite på sig själv!

 1. Klänningen var ju superfin! 😍 Gillar när man hittar lite roligare ammningskläder än allt de vanliga basic😋

 2. Åsa skriver:

  Jättesnyggt! Skönt att komma ur mjukisarna en stund, jag älskar dom stunderna 🙂

 3. Helena Nilsson El-Naggar skriver:

  Tack för en jättefin blogg! Är skorna också nya, varifrån i så fall? Med vänlig hälsning Helena i Uddevalla

 4. Angelica skriver:

  Det var ju fan va snygg du är då! Kläderna är grymma! <3
  Ska verkligen kika in klänningen, puss

 5. Camilla skriver:

  Hej! Har du något bra tips på vinterskor till en blivande 1-åring? 🙂 Vi bor i norrbotten så de ska vara riktigt varma för att klara vintern här 😀

  1. Karolina skriver:

   Kuoma skor. ÄGER! Varma, lätta, går att tvätta i maskin. Passar Norrland – jag vet som bor i Kiruna.

   1. Camilla skriver:

    Tack för tipset! Ska googla dom 🙂

   2. Caroline skriver:

    Håller med! Kuoma.

 6. Åsa skriver:

  Snygga kläder🙌✌️ Älskar dina inlägg från NY och hoppas du gör nya inlägg från andra länder! Själv fyllde jag 40 nyss och fick en weekend resa av min bästa vän till Prag. Du har en underbar blogg och familj 👊❤️

 7. Jenny skriver:

  Jag tycker alltid att du ser så pigg och fräsch ut, men det här var ännu bättre 😘
  Självklart måste man få unna sig själv lite ibland också – det gjorde du rätt i 💗

 8. Fia skriver:

  Wow så snygg du är Madde och ditt hår är sååå snyggt! Den där koftan alltså vill ha!! Härligt att se att det går att driva stor blogg och visa kläder utan att bo i Stockholm, att det går utmärkt ifrån Motala 😉 Ser fram emot att se bilder från det färdiga, fina vardagsrummet. Kram

 9. Vicky skriver:

  Snygga kläder och skorna var liksom pricken över i:et. Så bra det passade med sådana skor,:)

 10. Mona skriver:

  Riktigt snyggt!!!

 11. Anna fröjd skriver:

  Jätte fin! Vad är det för städmaskin? fick lust att åka och köpa en redan idag för att göra städningen lite roligare 🙂

 12. Sarah skriver:

  Jätte fina kläder!!
  Måste få veta vart skorna är i från med?!

 13. Pia skriver:

  Snyggt! Varifrån är skorna?

 14. malin skriver:

  Vad menas med tacksamma i storlek? Du skrev ju att de var normala, sen lägger du till tacksamma, betyder det större eller mindre?

  1. Madeleine skriver:

   Med det menar jag att de är normala till kanske lite stora i storlek 🙂

 15. Emeli skriver:

  Jättesnygga kläder!!
  Undrar också vart du köpt skorna 😃

 16. Sophie skriver:

  Så snyggt! 🙂 <3

 17. Mia skriver:

  Skorna!
  Var har du köpt skorna?

 18. Carolina skriver:

  Hej! Skulle gärna vilja veta var du har köpt skorna! Mvh Carolina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.