Okategoriserade

Väntar tvillingar, förvaring i hallen och rosetter!

Morgon i villan i holm, och jag startade med att vara produktiv och få lite gjort. Känns som jag ligger lite efter i planeringen, dels så har posten inte levererat produkter som jag verkligen hade behövt och dessutom så har jag ju som ni vet haft annat i tankarna.

EmmyLou har det fortfarande det jobbigt med hostan, men det känns som om det börjar bli bättre. Det kunde ju varit värre, Mirka ringde igår och berättade att det drabbats av kräksjuka 🙁 hemska tanke! Usch fy sjutton det är alla storfamiljers värsta mardröm!

Just i detta så är det ett himla liv i sovrummet, det bullrar, slår och bankas. Det är oväsen från projektet – makeover bedroom! Wiihii det kommer bli så jäkla fint 🙂 Just nu är allt i en enda stor röra, men det är det värt. Hela garderoben är just nu flyttad till vardagsrummet ja inte ordagrant men alla kläder, och jag kan säga som så att det är kläder överallt trots att jag rensat och skänkt bort säckvis med kläder. Sparat säckar med kläder och verkligen minimerat utbudet i min garderob för att göra hela den här renoveringen smidig (jag ska visa er med bilder sedan).

Mitt i röran så fick jag för mig att greja till den där tomma väggen under trappan i hallen. Ni vet alla mössor, vantar och halsdukar som man kan ha svårt att få plats med i hallen. Höst och vinter kräver mera utrymme. Speciellt vi som är så många också. Vi har en gammal antik vitmålad garderob där vi kan hänga in jackor och gömma undan skor, sen har vi ju skåpet från A2 där vi kan förvara kläder och lite ytterkläder. Men vi behövde mera utrymme och när vi letade så hittade vi en längre pall med förvaring på Ikea som blev perfekt under trappan. Man får plats med en hel del i den pallen. Men väggen över har varit  tom och idag så tog jag mig tid att sätta lite tavlor och rosetten från svensk tenn som jag köpte för ett tag sedan.

Buster gjorde sig fin bland inredningen. Det där är hans ställe, han vill oftast ligga där. Våran farliga svarta vakthund 🙂 Världens snällaste och mest fåniga Buster, våran studsboll. Det finns ingen som kan ha sådana hundögon som Buster. Man faller på en gång!

Det blev ju ganska bra det där. Nu ska jag fylla på med lite energi, en kaffelatte ala Madeleine såklart. Kavla upp ärmarna och ta tag i lite jobb! Jag har ställt alarm på mobilen, för att jag ska komma ihåg att ringa till mödravården. Ni som fått barn, har ni varit på efterkontrollen? Undrar just hur många det är som missar att gå på just den?

Micke skrattade och log det skulle väl vara festligt om du fick reda på att du väntar tvillingar när du väl kommer dit!? VÄNTAR TVILLINGAR!? Han är på riktigt inte klok i huvudet! Såja såja, nu ska vi nog ta och lugna ner oss lite hehe. Han tycker han är så rolig. Så fort någon frågor om vi ska ha barn så säger han ja det är klart vi ska! 

Jo, jag har sett att många av skrivit till mig ang att bloggen bråkar. Att man kommer in på en massa otrevliga sidor när man besöker mig. Dejtsidor och annat smått och gott. Det verkar som mina kollegor har samma problem, såg att Maggan och Mirka haft samma. IT jobbar på det,  så snart är det fixat! Tack så himla mycket för att ni är så uppmärksamma och kontaktar mig direkt.

Kram / Madeleine ♥

19 svar till “Väntar tvillingar, förvaring i hallen och rosetter!

 1. Jenny skriver:

  Visst har jag varit på efterkontroll. Erik föddes i april i år så jag var i juni/juli nån gång.
  Ringde MVC dagen efter vi kom hem från BB eftersom jag hade ett BM-besök bokat den 25 april och han föddes lördagen innan, den 22a. Hade sån himla tur att det var min barnmorska som ringde upp. Gillar henne och har samma denna graviditeten.

 2. Viktoria skriver:

  Har aldrig varit på efterkontroll efter mina 6 förlossningar. Dels för att jag aldrig gått sönder och alltid mått super efteråt och dels för att jag inte använder några preventivmedel. Däremot är jag noga med alla cellprov.

 3. Angelica skriver:

  Hahaha! Jag älskar mickes kommentar, Ser hans flin framför mig Hahah! <3

  O va fint det blev i halllen, och sovrummet, vilken dröm det kommer bli! Puss

 4. Susanna skriver:

  Hahaha, klockrent! Här har vi klarat oss från märkliga sidor!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 5. Marie skriver:

  Har gått på efterkontroll då jag blivit snittad med bägge barnen. Tror att det kan vara bra oavsett att checka av hur läget är med en själv (Hb, BT mm). Alla gör som de själva vill så klart. Jättefint det blev i hallen!

 6. Anonym skriver:

  Hej har ni tagit bort eran Dexter? Om inte hur mår han! Länge sen jag läste något om han. Kram

 7. Har aldrig varit på efterkontroll ,vill inte gå till gyn o undviker det om jag kan.
  Avbokade sista cellprovet med fast jag måste gå,jag vet,men det är så obehagligt att gå till gyn.
  Får sån ångest i flera dagar före.

 8. Nina skriver:

  Jag har varit på efterkontroll, känner att jag inte kan hoppa över sådana saker. Men just nu är jag bara så nervös över cellprovet jag tog för drygt två veckor sedan som jag ff inte fått svar på 🙁

  Kram ❤️

 9. Marie skriver:

  Det problemet försvann när jag rensade cookies och min webbhistorik på paddan och iphonen, ett tips 🙂

 10. Fia skriver:

  Så fint, vilken jättefin rosett! Du frågade om benen på skåpet, ja måla dem i vitt el grått blir nog fint men duger bra som det är också. Det där superfina vita skåpet med spegel som ni har i v-rummet skulle jag flytta dit där du har ett nytt vitt skåp där pianot stod, och så få plats med en fåtölj el snygg sittpuff där ist, mysigt med fler sittplaset vid tvn ni som är många också. Ha en fin kväll!

 11. Viktoria skriver:

  Har ni provat att ha soffan framför det andra fönstret, där matbordet står??? Då kan ni ställa matbordet på längden där soffan står nu. 👍👍

 12. Laila skriver:

  Gud så fint du har =) Älskar rosetten =) STOR KRAM!! ♡♡♡

 13. Pa skriver:

  Men efterkontrolöen är väl inte långt efter förlossningen för man ska ta upp preventivmedel mm låter mysko då din minsta snart är ett år
  .

 14. Ulle skriver:

  Blir du aldrig trött på alla posters med citat på…

  1. Ida skriver:

   Tänkt samma sak flera ggr. E så glad jag har huset fullt av min mammas målade tavlor som absolut inte finns att köpa nån annanstans!

  2. Madeleine skriver:

   Det beror precis på vad det är för posters 🙂

  3. P skriver:

   Och den där ”huvudvärks/ångest tavlan..
   Den blir man inte lycklig av direkt.

   1. Madeleine skriver:

    Men snälla P kommer det bara skit ur din j*vla käft???

    I nio fall av tio så gnäller du ALLTID när du kommenterar här!!! From nu är du blockad på min blogg! Fattar inte varför du envisas med att läsa här! Måste vara en jobbig tvångstanke…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.