Okategoriserade

Sov gott tillsammans med Sängjätten!

Annonssamarbete tillsammans med sängjätten.se 

Den här sängen har gett mig energin tillbaka. Det låter kanske för bra för att vara sant, men det är faktiskt sant! Sedan vi bytte säng så har jag varit piggare och gladare. Som småbarnsförälder så är det inte alltid antal timmar som är viktigaste utan sömnkvalitet! Är så himla glad över att jag lyssnade på er och gick och provade ut en perfekt säng för oss, efter våra kroppar och efter våra behov.

Jag har en del problem med min rygg efter alla graviditeter. En liten skada efter en olycka när jag jobbade inom vården som också resulterat i ond rygg. Det låter som jag är lastgammal haha. Men faktum är att det sliter på kroppen att vänta barn, speciellt när man fått många barn. Skavankerna kommer krypande.

Det är så stor skillnad på hur jag mår idag och för några månader sedan när jag sov i den gamla sängen. Kommer ni ihåg att jag berättade om att vi vaknade på nätterna och kunde drömma om att besöka kiropraktorn!? Guuud det var verkligen hemskt, att det kunde gå så långt ens en gång är ju bara det helt galet. Men så mycket påverkar det beroende på vilken säng du har.

Att investera i en bra säng är att investera i bra sömn och glad rygg! Har du problem med att sova på nätterna och har ont i kroppen så kan jag varmt rekommendera er att prova ut nya madrasser – det bästa vi gjort!

Våran säng kommer från sängjätten.se, efter några besök så bestämde vi oss för kontinentalsäng Residens Sköön. Tryckavlastande material i axelzonen vilket passar väldigt bra för oss som sover mycket på sida. Men även om man sover på mage och rygg. Underbädden består av zonindelad pocketresår som ger en stabil och följsam liggkomfort. Den 5-zonade pocketresåren i plymån anpassar sig för både axel och höft. De olika materialen är noga framtagna för att ge en extra lyxig känsla som anpassar sig efter kroppen på allra bästa sätt. Och just så är det faktiskt, hotellkänsla varje gång man kryper ner under täcket. Frågan är om den här sängen inte är ännu bättre 😀

Ni skulle bara testa den säger jag! Om ni bara fick en natt i en sådan här säng så skulle ni förstå vad jag menar och aldrig mera vilja sova i eran säng hemma igen hehe. Det kanske vore en bra ide? Tänk om Sängjätten hade ett hotellrum med sina speciellt utvalda sängar där man kunde ta in ett dygn för att ”provsova” 😀 Jäklar vad folk skulle byta sängar efter det kan jag lova.

Det finns så många olika bra fördelar med att välja en bra ordentlig säng. Och bara för att man väljer att gå till en professionell sängbutik så behöver det inte heller betyda att det kostar skjortan. Det finns olika alternativ i olika prisklasser. Och det som är lite billigare är nödvändigtvis inte sämre heller ska tilläggas. Men det är helt klart värt att lägga lite extra krut på en bra säng. Och det finns olika lösningar att finansiera sitt sängköp hos sängjätten.se om man inte vill betala allt på en gång. Man lägga upp upp en räntefri avbetalningsplan på 12 månader eller fler, men vill man betala av det snabbare så kan man välja att göra det också. De kommer hem och monterar sängen också om du vill – supersmidigt!

Just nu kör sängjätten.se en jättekampanj på kontinental Stockholm inkl bäddmadrass, ben och huvudgavel, den är väldigt lik den vi har på många sätt och vis. Just nu kostar den endast 8 995 kr ordpris 17 995kr! Alltså förstår ni vilket pangpris 😀 Man kan köpa den direkt på deras hemsida, annars så tycker jag verkligen ni ska åka till en av sängjättens butiker och provligga sängarna.

Jag har också fått äran att dela med mig utav en rabattkod till alla mina härliga bloggläsare, och det gör mig väldigt glad! Ni får 10% rabatt på hela sortimentet när ni handlar hos sängjätten.se både på nätet och i alla deras fysiska butiker när ni uppge koden: madeleine10 när ni shoppar! Rabatten gäller hela februari ut ♥ Så glöm inte koden!

Jag vet att några redan använt sig av koden då jag la ut den på instagramstory häromdagen, och det är sååå himla roligt när ni skriver till mig och visar och berättar vad ni har köpt! Så vill ni så får ni jättegärna dela med er av era köp sen. Det är alltid roligt att se hur det blir.

I veckan om jag mår bättre ska jag fortsätta att inreda sovrummet, jag ligger lite efter i planen men det kommer bli bra tror jag. Det finns egentligen bara två nackdelar med att ha en ny säng och ett nyrenoverat sovrum. Man försover sig lätt och man vill aldrig lämna rummet 😉

Kram / Madeleine

17 svar till “Sov gott tillsammans med Sängjätten!

 1. Cecilia skriver:

  Ser ut som att ni har samma bäddmadrass. Ni kanske drar samma vikt och har samma behov? Själv väger jag 50 medan sambon väger 80. Vår säng är för hård för mig, och för mjuk för honom.

  Finns möjlighet att välja sin sida? Alltså att jag har en sorts hela vägen medan sambon har en annan. Skräddarsytt för våra kroppar på så vis? Är ju jättesvårt att
  hitta en passande säng då jag hittills bara stött på lika madrasser på båda sidorna 😊

  1. Viktoria skriver:

   Cecilia! Det är väl bara att köpa 2 madrasser. Man behöver ju faktiskt inte ha en stor. 😊

   1. Cecilia skriver:

    Ja, det är det jag undrar 😊 Om man kan skräddarsy madrasserna helt och hållet. Vet inte om det endast räcker med att byta bäddmadrass.

    De vi köpt har varit komplett helt igenom. Känns surt att köpa en komplett säng men ej använda bäddmadrassen utan att istället köpa ytterligare 2st bäddmadrasser 😊

    1. Felicia Johansson skriver:

     Hej Cecilia! Det går absolut att skräddarsy en säng utefter era behov och olika kroppsformer! Kom in så hjälper vi er mer än gärna att hitta en bra säng som passar er båda! 🙂 / Felicia, säljare på sängjätten

     1. Cecilia skriver:

      Men så bra 😊

 2. Så bra att ni är nöjda :D. Det är ju det absolut bästa man kan vara med tanke på hur mycket tid men spenderar i sin säng 🙂

 3. Frida skriver:

  Wow! Hur länge har don den rabatten? Och hur länge gäller din rabattkod?

 4. Sandra R skriver:

  Vi köpte ny säng som kom för två veckor sedan. 😍 Vilken dröm! Ryggen mår bra och jag ser fram emot att få gå och lägga mig varje kväll. Vår säng är från ett annat företag – men känslan är nog densamma.

 5. Marie skriver:

  Tack för koden. Köpte precis den i beige

 6. Anna skriver:

  Kanske jag som är trög men är det 8000:- för båda sängarna och gavel?

  1. Madeleine skriver:

   Ja exakt 🙂 Du är inte trög!

 7. Katta skriver:

  Hej!
  Gäller din rabattkod även på pris 8995 kr? 😊

  1. Madeleine skriver:

   Ja 😄😍

 8. Lotta skriver:

  Har ni sängen på övervåningen, hur fick ni i sådana fall upp den ”hela” madrassen???

 9. Elin skriver:

  Hej!
  Heter ej yngsts tjej Mathilde-Isabelle?
  Jag kan inte sova och är väldigt intresserad av namn så har suttit inne på SCB hemsida och kollat hur många som heter si och så. Kom och tänka på mathilde-Isabelle då det är ovanligt men det står att ingen har de namnet? Blev bara lite nyfiken… jag är jätteintresserad av namn och det ena ledde till det andra och på så vis kom jag in på msthilde-Isabelle!

 10. Ida skriver:

  Köpte en säng i förra veckan dock på sova. Räknar ner veckorna till sängen kommer👍👍

 11. Elin skriver:

  Hej igen!
  Hoppas du inte tog illa upp på min namnfråga! Det kanske var en för privat fråga! Ber om ursäkt isåfall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.