Logotyp Madeleine Ilmrud vit
Sök
Stäng denna sökruta.

Jag tänker att jag ska våga…

Inlägget innehåller reklam

När saker och ting blir populärt som man gillar blir man såklart extra glad, och just nu så är virkat det hetaste och det verkar bli allt mera populärt. Som ni vet så har jag det senaste året gett mig sjutton på att lära mig sticka, men det blev virka istället och jag älskar det. Det blev som någon slags terapi för mig när jag inte mådde så bra, och sedan dess har jag bara fortsatt.

Jag tänker att jag ska våga ge mig på ett större projekt när lusten faller på. Och då tänker jag att jag ska göra en sådan HÄR! Tror ni jag klarar det? Ingen minns en fegis sägs det 😅 Jag ska göra mitt bästa i alla fall och det får ta den tid det tar. Eftersom jag inte kan läsa mönster så får jag improvisera lite och försöka virka på frihand.

Nästan allt jag virkar blir till slut ett ”eget” mönster som jag från början inspirerats av hos andra. När jag försöker virka efter mönster så slutar det alltid med att jag gör ändringar, stora och små. Den här tröjan är ett av mina senaste projekt. En perfekt tröja att ha på sommaren i härliga färger, garnet köpte jag på Rusta och det heter Pia. Mjukt fluffigt garn 💛🌸🩵💕

Något som jag lärt mig är att vara noga med att mäta under skapandets gång. Prova hellre en gång för mycket så det blir bra. När jag skulle lära mig virka så följde jag ofta videos på YouTube och gick då efter deras mått, det blev inte alltid så bra insåg jag.

Det är så himla roligt att virka och jag är glad att jag lyckades lära mig, jag är en glad nybörjare☺️

Jag ska virka ihop tröjan idag och jag får tid, så får jag visa slutresultet sen. Jag har så många projekt igång samtidigt, för rätt som det är så kommer jag på något som jag vill testa. Det passar mig perfekt för då hinner jag inte tröttna på att virka på en och samma sak hela tiden.

Och för er som undrar hur jag har gjort så ska jag försöka förklara det i ett eget inlägg sen när jag är klar. Det här är en superlätt och nybörjarvänlig tröja.

Vädret har varit lite si och så den senaste tiden, hade gärna önskat lite mera värme så vi kunde åka och bada. Men är det regn och rusk får man virka minsann och det är ju bra 😂🤭😉

Nu ska börja med lunchen, det blir en krämig kycklingrätt. Delar recept senare idag. Ta hand om er så länge!

Kram / Madeleine
Prenumerera
Notify of
guest

3 Kommentarer
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Christina Arnesdotter Ström
Christina Arnesdotter Ström
25 days ago

Har du något mönster på tröjan?

Marie
Marie
25 days ago

Åh, vilken fin tröja. Skulle så gärna vilja börja virka, så skulle bli glad om du kunde lägga ut en beskrivning och hur många nystan det går åt. Tack, på förhand.

Maria
Maria
15 days ago

Så snygg tröja😍 Ser gärna mönstret/förklaringen till den när du har tid att lägga upp🙂

Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen