Vardagslyx för ansiktet!

Annonssamarbete med MayBeauty

Julklappstips från mig till er ♥ Idag unnade jag mig en utav mina favoritprodukter från MayBeauty – Face Mask! Är det någon ansiktsmask som jag gillar så är det denna, man känner omedelbart skillnad och dessutom syns det. The Incredible Face Mask är en mask som rengör dina porer, tar bort orenheter vilket man ser när masken dras bort och håller hyn ren, len och fräsch. Den penetrerar hyn och tar bort döda hudceller som fastnar i porerna.

Man applicerar masken på torrt och rent ansikte. Tips är att undvika ögonbrynen, masken kan nämligen ta bort ansiktshår. Jag är inte feg när det kommer till att lägga på ordentligt. Sen väntar man i 30 – 45 minuter innan man sedan försiktigt tar bort masken. Efteråt så tvättar man ansiktet med varmt vatten.

Jag tycker om dessa masker och man känner sig len och fantastiskt fräsch efteråt. Det här är bara en utav flera produkter som jag ofta använder från MayBeauty, men det här kan vara min absoluta favorit faktiskt. Jag har tidigare testat svarta ansiktsmasker och inte alls varit nöjd. Det har slutat med klåda och irriterad hy, dessutom har jag blivit sämre efter än vad jag var innan. Jag har lite känslig hy och för er som också har det så kan jag verkligen rekommendera er att testa Maybeauty.

Just på vintern är min hy extra tråkig, men sedan jag började använda MayBeautys facemask för något år sedan så har den blivit bättre. Eftersom masken får bort alla orenheter så är mina porer bättre och hyn finare.

Just nu har jag ett julerbjudande till er! Unna er själva bra produkter till eran hy, eller varför inte ge bort i julklapp till någon ni tycker om? (Måste tillägga att mina tonårsgrabbar älskar face maskerna 🙂 ) Genom att klicka HÄR! så får ni 30% rabatt! Vardagslyx när den är som bäst ♥ Erbjudandet är tidsbegränsat!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen