Första gången man känner en spark!

Igår ringde jag till 1177 säkert fjorton gånger innan vi till slut kom fram, det var tio personer före i kön så vi fick vänta över en halvtimma innan sköterskan svarade. EmmyLou skrek och skrek, vad vi än gjorde så var hon otröstlig. Vi måste åka till doktojn mamma. När hon ber om det själv så gör det ont. Visst var det en örininflammation, så nu har vi fått penicillin som hon ska ta tre gånger om dagen i en vecka. Inatt sov EmmyLou ändå ganska bra, hon kröp intill mig imorse och viskade i sömnen att hon var min älskling. Lille vän…

Själv sov jag om vartannat igår, jag är helt slut och det är väl läge att erkänner att jag kanske behöver ett dropp. Det är inte ovanligt att man mår dåligt när man är gravid men det här är fruktansvärt verkligen. Jag har dragit mig för att inse för att jag tycker det är hemskt att ligga med dropp, det är väl dumt egentligen för jag vet att jag brukar må bättre efteråt. När jag väntade Engla-Freja så låg jag i perioder inne flera gånger i veckan. Svimmade upprepade gånger och en gång blev det så illa att jag blev gipsad från handleden hela vägen upp till armhålan för att jag ramlade galet på armen. Ingen hit alls direkt! Eftersom jag inte får i mig tillräckligt med energi så blir det en ond cirkel utav det hela, då hjälper ett dropp att stabilisera läget. Jag ska upp till mödravården i eftermiddag så vi får se vad de säger.

Det här med att sväva på rosa små moln när man väntar barn hehehe jotack visst är det väl gulligt. Frustrerande att känna att man inte räcker till, Micke får ta hela lasset nu. Buster står och gnäller på mig, han förstår inte varför matte bara ligger ner. Det blir en stressad situation som just nu känns outhärdlig. Min flatte är både högt och lågt!  Inte meningen att låta förtvivlad men ibland kommer det bara över en tyvärr.

Imorse kände jag tydliga sparkar, det är en så overklig och underbar känsla. Det är stunder som sådana som gör allt värt det i slutändan. Lilla ”P” mitt lilla hjärta ♥

sno7

sno8

sno9

Efter lite medicin blev det tomtegröt imorse, alltid uppskattat hemma hos familjen Ilmrud. Jag fick i mig lite grann också, härligt när något funkar. Men utan mina flingor på morgonen skulle jag aldrig överleva.

sno6

Jag har sett att ni är några som undrat hur jag gör mina lockar. För ett tag sen gjorde jag ett inlägg om just detta, ni som är nyfikna kan kolla HÄR! 

Mitt hår har dock de senaste veckorna blivit jättetråkigt, men jag vet att det brukar vända i vecka 30 så jag håller ut. Däremot har jag fått för mig att jag ska låta min naturliga hårfärg få växa ut. Jag får helt enkelt stå ut med att se förjäklig ut ett tag. Perfekt att stå med när man ändå känner sig som crap hehe. Ska skämma bort mig med hudvård, masker, och makeup istället. Lite lyx är jag fan värd!

Jag vet att många tipsat mig om smink, har kollat upp alla era tidigare kommentarer, men jag vet inte om någon skrivit om MAC? Någon som använder det? Just nu kör jag bara Bareminerals, köpte ett kit i New York efter Emelies påtryckningar. Gillar det. En blender ska man tydligen ha, varför är jag sist med allt? Ge mig alla tips ni har. Skulle vilja lära mig att göra cateyes, men det är omöjligt att få de svarta sträcken snygga. Alla makeupartister får alltid till det men när jag gör det så går det åt skogen. Ytliga ilandsproblem som får mig att glömma illamåendet ett tag.

me8

me7

me3

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund, hoppas på att känna mig piggare snart. Tack för att just DU uppmuntrar mig genom dina kommentarer, det gör mig glad :-*

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen