Insiktsfull är jag minsann!

Är det något jag avskyr så är det datastrul, IT-strul. Jag har inte kunnat komma in på bloggen och inte kunnat uppdatera. Frustrerande. Smsade mina kollegor i panik kommer ni in på era adresser? 

Nu verkar det i alla fall funka.

Helgen har varit hektisk, mysig, jobbig och lärorik. Julstöket fortsätter, ju mer man grejar desto mera kommer man på att man vill göra. Och jag får mina infall, och när jag får för mig något då är det så och helst på en gång. Insiktsfull är jag minsann hehe.

Förvånad över att jag fixade att vänta så länge på att  sätta in julgranen. Men nu står den där inne…

image

Ska måla om hallen, göra färdigt den. Den där jädra spegeln och spotlight äntligen. Bygga till en liten skohylla också. Glasmästaren kommer på tisdag och gör fint, gör klart. Det borde vara straff på att lämna saker halvfärdigt, jag gör det ibland. Men en bra egenskap måste ju ändå vara att jag tar tag i det igen och slutför projekten och den känslan är bäst

image

Så på tisdag kommer jag med glädje visa er slutresultatet.

Bebis växer, bråkar med mig och lever loppan mellan varven. Just nu har det varit ganska lugnt. Illamåendet är bättre och det håller i sig, däremot har de sura uppstötningarna hälsa på istället på kvällarna. Det eviga preggognället hehe, men det här är nästan värre än en riktig förkylning

image

Såhär ligger jag ofta och nu helst i min nya pyjamas! (från Lindex eftersom ni kommer undra )

I helgen har jag haft skola. Det har varit jobbigt men lärorikt. Många timmar med både teori och praktik, och det är tufft även om man inte är preggo och gnällig. Barnen har varit sjuka och mitt pluggande har då tyvärr tagit stryk. Men jag har läshuvud (säger dom) så jag hoppas jag fixar slutprovet. Även det praktiska har fått lida, jag ska göra x antal modeller innan mitt praktiska slutprov också. Jag trollar med timmarna och får ihop det.

image

Var tvungen att fila ner mina naglar på skolan idag, fräscht men kort. Jag är van vid mina långa naglar  och trivs bäst i det. Tänk att jag varit nagelbitare i perioder, oftast och har nu sedan ert år tillbaka alltid snygga naglar. 

Ikväll när jag kom hem kände jag dock att den där lustiga känslan jag haft i kroppen under eftermiddagen var feber som kommit krypande. Hade ont i kroppen redan igår. Efter 16 timmar skoltid så ver jag att kroppen kommer att säga ifrån imorgon men fasen feber på det kunde jag väl fått slippa.

Imorgon ska jag ge er en bra rabatt på pjucksen ni frågat om ❤️ Ni kommer älskat!

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen