Besatt av körsbär!

Söndag, en dag jag gillar. Många brukar känna helt tvärtom, att de får lite ångest den här dagen. Kanske för att helgen har gått så fort och det är dags för jobb och vardag igen? Men bortsett från det så betyder söndagar fotboll för oss och det älskar jag. Säsongen är slut, A-laget spelar sin sista match idag och just nu är Oliver är på väg till Kumla. Jag hade gärna varit på plats för att ge mitt stöd men får inte riktigt ihop schemat så jag kommer att titta på matchen på teven. Oliver är i galet bra form nu, vilket jobb han har lagt ner på sin träning. Vi ser verkligen framemot nästa säsong och vad den kommer att ge.

Charlie och Colin ska spela en träningsmatch i Linköping idag, det blir bra träning inför cupen som ska vara nästa helg.

Micke och William är i skogen, det är deras speciella tid tillsammans. Viltvård och ett sätt att komma nära naturen och ta till vara på det överskott som naturen ger på bästa sätt. Klimatsmart och så bidrar man till en hållbar näringskedja. Ekologiskt när det är som bäst. Men det har varit mycket på tapeten just nu, hur jägare pressas att skjuta mera älg för att förhindra betesskador på skogsplanteringar. Ett dilemma kan man minst sagt säga, för man har ju också sett att älgen minskar i antal. Där Micke och William tillhör har de beslutat att inte skjuta älgen, ett bra och fint beslut tycker jag. För visst ska vi värna om älgen och dess stam. Samtidigt kan man se på näringskedjan ur helt annat perspektiv, för älgens fiende i skogen är vargen som ökar i antal över åren. Det tycker jag kan kännas lite obehagligt. Däremot har de minskat i antal sedan förra året läste jag på naturvårdsverket. Ändå så känns vargen mera nära nu på något sätt?

Vad roligt att ni gillade min tutorial på pumporna 🤎

Blev så glad! Och hur häftigt att kunna inspirera någon annan att börja virka. Det kan kännas lite trixigt i början men med lite träning så kan alla virka. Kunde jag lära mig så kan alla lära sig. Jag är verkligen bara en nybörjaramatör men det är så himla roligt. När tid finns så ska jag göra en ny tutorial på hur man virkar en mormorsruta.

Har precis gjort klart min väska/påse som jag gjorde utav stora virkade mormorsrutor och mormorsmönster. Visar den imorgon kanske. Har så många nya projekt som jag påbörjat, och nu har jag kommit på ännu grej som jag vill virka. En röd oversize tröja som ska matcha till min nya besatthet, körsbär! Visar er längre ner…

Den här lilla myskillen har velat vara nära mig hela helgen. Han just nu inne i en period när han tycker det är jobbigt att säga hejdå om någon ska gå, eller om man inte kan ge honom uppmärksamhet när han vill. En slags separationsångest. Mycket som händer i tvåårsåldern, en helt fantastisk tid! Deus har blivit så duktig på att prata, sätter ihop långa meningar och gör sig helt och hållet förstådd. Och så är han så extremt lillgammal vilket gör honom oemotståndligt söt. Älskade lilla unge!

Han är så omtänksam, vill klappa på alla och ger gärna alla en kram. Det bästa Deus vet förutom bilar och bollar är musik. När syskonen spelar sin favoritmusik så diggar han med på det mest gulligaste sätt ni bara kan tänka er.

Tillbaka till körsbären. Här har ni ett av mina top tio ”must have” 🍒 Så himla fint! Både mobilskalet och tishan. Ni hittar körsbären HÄR!

Jag har blivit så kär i dessa små söta körsbär! Och tishan är så fin att matcha till jeans, joggingbyxor eller varför inte en kjol. Tänk er en mysig virkad röd tröja ihop med det här. det kommer bli så himla snyggt! Ni kan matcha med mig också ❤️🍒

Älskar den här butiken med lite annorlunda grejer som finns överallt. Klicka in och kika, lovar att ni kommer att hitta en massa fina saker. Både till farsdag och varför inte redan passa på att köpa till julafton! Se HÄR!

Kram / Madeleine

Prenumerera
Notify of
guest

0 Kommentarer
Äldsta
Senaste Populära
Inline Feedbacks
View all comments
Dela inlägget

Relaterade inlägg

Samarbetsförfrågningar

Fyll i formuläret så återkommer vi snarast möjligt.

Kontaktinformation
Beskriv kampanjen